Miska do kąpieli wodnej z uchwytem stalowa / topielnik 1,2 l Ogrodzieniec

Miska do roztapiania czekolady i masła w kąpieli wodnej. Wykonana ze stali nierdzewnej. Wyposażona w długą rączkę oraz uchwyt ułatwiający mocowanie na garnku. DO ROZPUSZCZANIA - Miska do kąpieli wodnej. Idealna do rozpuszczania produktów w kąpieli wodnej, przydatna w kuchni miłośników deserów. …

od 33,19 Najbliżej: 33 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Miska do roztapiania czekolady i masła w kąpieli wodnej. Wykonana ze stali nierdzewnej. Wyposażona w długą rączkę oraz uchwyt ułatwiający mocowanie na garnku. DO ROZPUSZCZANIA - Miska do kąpieli wodnej. Idealna do rozpuszczania produktów w kąpieli wodnej, przydatna w kuchni miłośników deserów. Wykorzystamy ją zarówno do roztapiania czekolady, masła, ale także do roztapiania wosku. Miska ma średnicę 17,5 cm, długość z uchwytem wynosi 34 cm a pojemność 1,2 litra. STALOWA - Miska wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Odpowiednio użytkowana posłuży przez długie lata. WYGODNA - Wyposażona w długi uchwyt, który stabilnie leży w dłoni i ułatwia przenoszenie. Dodatkowo posiada specjalny haczyk, który pozwala wygodnie umieścić miskę w innym naczyniu. Wylewka po bokach ułatwi przelewanie roztopionych składników. ŁATWE CZYSZCZENIE - Łatwa w użytkowaniu i czyszczeniu, nadaje się do mycia w zmywarce do naczyń. Dzięki swoim wyprofilowanym kształtom w łatwy sposób usuniesz z niej resztki czekolady lub masła. BEZPIECZNA - Wykonana z materiałów bezpiecznych dla zdrowia i neutralnych dla żywności. Miska do kąpieli wodnej wykonana z wytrzymałych materiałów. Przydatna do roztapiania czekolady i masła. Można wykorzystać ją również do roztapiania wosku, dzięki czemu przygotujemy naturalne świece w domowych warunkach. Miska jest bardzo funkcjonalna i świetnie sprawdzi się dla miłośników słodkich deserów. Oryginalny produkt czeskiej marki Orion. Wyprodukowano zgodnie z europejskimi standardami.

Specyfikacja

Producent
  • Orion
Materiał
  • Metalowe
Kolor
  • Srebrne
Model
  • Do kąpieli wodnej, do topienia czekolady