Royal Catering Cyrkulator Sous Vide 1500 W 30 L Rcvg-45 Nowa Sól

Cyrkulator sous vide - 1500 W - Royal Catering - 30 l ROYAL CATERING 10011738 RCVG-45 Cyrkulator sous vide - 1500 W - Royal Catering - 30 l Moc: 1500 W Temperatura: 5-90°C Minutnik: 0-99 h Wyświetlacz LED 30 l maksymalna pojemność robocza Dane techniczne Minutnik Tak Napięcie [V] 230 Wyświetlacz …

od 849 Najbliżej: 16 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Cyrkulator sous vide - 1500 W - Royal Catering - 30 l ROYAL CATERING 10011738 RCVG-45 Cyrkulator sous vide - 1500 W - Royal Catering - 30 l Moc: 1500 W Temperatura: 5-90°C Minutnik: 0-99 h Wyświetlacz LED 30 l maksymalna pojemność robocza Dane techniczne Minutnik Tak Napięcie [V] 230 Wyświetlacz 230 Maksymalna pojemność wlewcza [l] 30 Minimalna pojemność wlewcza [l] 20 Dokładność temperatury [°C] 0,5 Materiał obudowy Stal Minutnik - zakres czasu 0-99 h Zakres regulacji temperatury [°C] 5-90 Moc [W] 1500 Przewód zasilający [m] 1,4 Wymiary (DxSxW) [cm] 14.5 x 6.5 x 34 Waga [kg] 1.8 Wymiary wysyłki (DxSxW) [cm] 17 x 11 x 38.5 Waga wysyłki [kg] 2 Zakres dostawy Cyrkulator sous vide RCVG-45 Instrukcja obsługi Kluczowe informacje Precyzja – element grzejny osiąga temperaturę 5-90°C z dokładnością do 0,5°C Co do minuty - timer umożliwia gotowanie 0-99 h Przyjazny dla użytkownika – intuicyjna obsługa za pomocą touchpada i wyświetlacza LED Kompaktowy rozmiar – sprzęt o maksymalnej pojemności roboczej 30 l nadaje się również do użytku domowego Higiena – łatwy do czyszczenia dzięki stalowemu wykończeniu i smukłemu kształtowi Kompaktowy cyrkulator sous vide do delikatnego gotowania z objętością roboczą do 30 l Cyrkulator sous vide sprawia, że możesz delikatnie gotować jedzenie co do minuty w stałej temperaturze. Za sprawą kompaktowego kształtu i łatwego mocowania do rondli i pojemników cateringowych sprzęt nadaje się do użytku komercyjnego w restauracjach, bistro czy kuchniach hotelowych, ale także do użytku prywatnego w domu. Po prostu podłącz, ustaw czas i temperaturę. Pozwól, aby cyrkulator do gotowania działał. Profesjonalne przygotowanie dzięki cyrkulatorowi zanurzeniowemu na potrzeby domu i gastronomii Gotowanie próżniowe umożliwia delikatne i równomierne przygotowanie różnych potraw. Niezależnie od tego, czy są to warzywa, mięso, owoce morza, czy nawet zupy – żywność zachowuje świeży aromat i intensywny smak podczas procesu gotowania dzięki zamknięciu w workach próżniowych. Najpierw napełnij rondel lub głęboki pojemnik cateringowy (min. 20 l) maksymalnie 30 l wody. Dzięki wytłoczonemu wskaźnikowi poziomu na stalowej obudowie możesz zrobić to z łatwością. Później zaczep cyrkulator do gotowania na krawędzi naczynia. Łatwa w uchwycie śruba regulacyjna zapewnia dobre dopasowanie. Następnie określa się żądaną temperaturę i czas gotowania. Obie wartości można precyzyjnie ustawić za pomocą intuicyjnego panelu dotykowego z wyświetlaczem LED w zakresie 5-90°C z dokładnością 0.5°C. Energooszczędny sprzęt automatycznie podgrzewa kąpiel wodną dzięki grzałce 1500 W. Woda jest wprawiana w ruch, aby zapewnić stałą temperaturę. Wystarczy włożyć do naczynia woreczki z żywnością. Podczas całego procesu gotowania, który można ustawić w czasie między 0-99 h, wbudowany termostat cyfrowy gwarantuje stałą temperaturę. Po upływie ustawionego czasu cyrkulator do gotowania sous vide wyłącza się automatycznie. Daje to kontrolę nad procesem gotowania. Urządzenie kuchenne dla potrzeb domowych i gastronomicznych jest wykonane z higienicznej i odpornej na korozję stali. Może być używane w restauracjach, barach z przekąskami oraz w prywatnych kuchniach.

Specyfikacja

Producent
  • Royal Catering
Kolor
  • Szare
Model
  • RCVG-45