Żywienie człowieka Tom 1 Myszków

Żywienie człowieka. Podstawy nauki o żywieniu to pierwszy tom wielokrotnie wznawianegopodręcznika akademickiego poświęconego problematyce żywienia człowieka. Pozostałe tomy podręcznika to Żywienie człowieka zdrowego i chorego oraz Żywienie a zdrowie publiczne . Zgodnie z tytułem pierwszy tom …

od 99,96 Najbliżej: 40 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Żywienie człowieka. Podstawy nauki o żywieniu to pierwszy tom wielokrotnie wznawianegopodręcznika akademickiego poświęconego problematyce żywienia człowieka. Pozostałe tomy podręcznika to Żywienie człowieka zdrowego i chorego oraz Żywienie a zdrowie publiczne . Zgodnie z tytułem pierwszy tom prezentuje kompleksowo ujęte podstawowe wiadomości z zakresu nauki o żywieniu człowieka. Jest to jedyny na polskim rynku podręcznik akademicki prezentujący aktualną wiedzę z zakresu nauki o żywieniu człowieka, wykorzystywany przez studentów wielu kierunków studiów związanych z żywnością, żywieniem i zdrowiem. Jej autorami jest szerokie grono najwybitniejszych krajowych nauczycieli akademickich i specjalistów reprezentujących różne dyscypliny nauki związane z odżywianiem się człowieka. Książka Żywienie człowieka. Podstawy nauki o żywieniu przeznaczona jest dla studentów uczelni przyrodniczych, medycznych, uniwersytetów i innych, a także żywieniowców, dietetyków, lekarzy i organizatorów turystyki. Żywienie człowieka. Podstawy nauki o żywieniu. Tom 1 Podręcznik akademicki Żywienie człowieka. Podstawy nauki o żywieniu to kompleksowe wprowadzenie do problematyki żywienia, które stanowi fundament dla studentów kierunków związanych z żywnością, żywieniem i zdrowiem. To pierwszy tom serii, który dostarcza aktualnej wiedzy na temat nauki o żywieniu człowieka. Dla kogo jest ta książka? Studenci kierunków związanych z żywnością i żywieniem Specjaliści z dziedziny dietetyki i zdrowia publicznego Nauczyciele akademiccy i wykładowcy Osoby zainteresowane tematyką zdrowego odżywiania Co zyskasz dzięki tej publikacji? Kompleksową wiedzę na temat podstaw nauki o żywieniu człowieka Aktualne informacje i badania z zakresu żywienia Przydatne materiały do nauki i przygotowania się do egzaminów Możliwość poszerzenia wiedzy o zdrowym stylu życia i odżywianiu Kluczowe tematy i obszary Podstawowe zasady żywienia człowieka Znaczenie składników odżywczych Właściwe nawyki żywieniowe Interakcje między żywieniem a zdrowiem O Autorze Jan Gawęcki to uznany specjalista w dziedzinie żywienia, który współpracuje z wieloma instytucjami akademickimi. Jego wiedza i doświadczenie w zakresie nauk o żywieniu przyczyniają się do wysokiej jakości publikacji. O Wydawcy Wydawnictwo Naukowe PWN to renomowany wydawca, który od lat dostarcza wysokiej jakości publikacje naukowe i akademickie. Specjalizuje się w literaturze z zakresu nauk ścisłych, co czyni go wiarygodnym źródłem wiedzy dla studentów i profesjonalistów. Producent/osoba odpowiedzialna za bezpieczeństwo produktuWydawnictwo Naukowe PWN Spółka AkcyjnaGottlieba Daimlera 202-460 Warszawaasystent.marketing@pwn.com.pl22 6954321

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Tematyka
  • Zdrowie i ćwiczenia
Autor
  • Jan Gawęcki
Format
  • 16.5x23.5cm
Wybrani autorzy
  • Praca zbiorowa
Wybrane wydawnictwa
  • PWN
Rok wydania
  • 2022
Ilość stron
  • 715
Okładka
  • Miękka
ISBN
  • 9788301221164

Opinie Żywienie człowieka Tom 1 Myszków

Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.

Ocena ogólna
5 na podstawie 1 opinia
  • k...4
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.