David Rio Chai Elephant Chai Latte 398G Myślenice

Chai z lekką nutą wanilii i klasycznymi indyjskimi przyprawami chai z imbirem, kardamonem, cynamonem i goździkami. David Rio Chai „Elephant Vanilla” jest bogato-kremowy, wyrafinowany lekkimi naturalnymi aromatami waniliowymi. „Król” Davida Rio Chai Latte. Pierwszy przepis Chai Davida Rio jest tak …

od 44 Najbliżej: 26 km

Liczba ofert: 2

Oferta sklepu

Opis

Chai z lekką nutą wanilii i klasycznymi indyjskimi przyprawami chai z imbirem, kardamonem, cynamonem i goździkami. David Rio Chai „Elephant Vanilla” jest bogato-kremowy, wyrafinowany lekkimi naturalnymi aromatami waniliowymi. „Król” Davida Rio Chai Latte. Pierwszy przepis Chai Davida Rio jest tak popularny jak zawsze - chai z wanilią i klasycznymi przyprawami chai imbir, kardamon, cynamon i goździki. David Rio Chai „Elephant Vanilla” jest bogato-kremowy, wyrafinowany lekkimi naturalnymi aromatami waniliowymi. „Król” Davida Rio Chai Latte. Elefant Vanilla david rio zawiera: Rohrzucker, Kokosnussöl, getrockneter Maissirup, Honiggranulat, Schwarzteepulver (4%), Vanille (2%), Milcheiweiß, Gewürzmischung, natürliche Aromen, gemahlener Zimt, Emulgator (Mono- und Diglyceride von Speisefettsäuren), Stabilisator (Dikaliumphosphat), ............................................................ Mocna indyjska mieszanka przypraw z czarnej herbaty, która zmienia śmietanę i miód bez mleka w kremowe doznania. Wszystkie David Rio Chai powinny być przechowywane w suchym i chłodnym miejscu wolnym od obcych zapachów. Temperatura przechowywania nie powinna przekraczać 25 ° Celsjusza. David Rio Chai Latte z San Francisco: Żadna kawiarnia, bar lub kawiarnia nie obejdzie się bez ekskluzywnego Davida Rio Chai Latte. Najsłynniejszy Chai z San Francisco otrzymał kilka nagród. Firma została założona w 1996 roku. Asortyment obejmuje 11 różnych rodzajów Chai o niepowtarzalnym smaku. Wszyscy David Rio Chais mają certyfikat koszerności. Nie zawierają uwodornionych olejów roślinnych ani tłuszczów i nie zawierają glutenu ani laktozy. David Rio Chai wyróżnia się wyjątkową jakością, niepowtarzalnym aromatem i doskonałym designem. Popularne odmiany David Rio Chai zostały nazwane na cześć gatunków zagrożonych. Przygotowanie mleka i wody do kubka Chailatte: Daj około 28 g. (2 łyżki stołowe) proszku chailatte do kubka do herbaty. Teraz wlej około 100 ml gorącej wody na proszek i pozwól mu działać przez 1 min. Teraz wlej około 20 ml ciepłego pełnego mleka 3,5% (alternatywnie: soja, ryż lub mleko bez laktozy). Kolejność, najpierw woda, a następnie mleko, jest ważna, ponieważ tłuszcz mleka zapobiega powstawaniu aromatów. Możesz także przygotować Chai tylko z wodą, ale to kwestia gustu. Możesz także pozwolić Chai ostygnąć i cieszyć się zimnem z kostkami lodu. David Rio Chai „Elephant Vanilla” jest bogato-kremowy, wyrafinowany lekkimi naturalnymi aromatami waniliowymi. „Król” Davida Rio Chai Latte. Pierwszy przepis Chai Davida Rio jest tak popularny jak zawsze - chai z wanilią i klasycznymi przyprawami chai imbir, kardamon, cynamon i goździki. David Rio Chai „Elephant Vanilla” jest bogato-kremowy, wyrafinowany lekkimi naturalnymi aromatami waniliowymi. „Król” Davida Rio Chai Latte. Elefant Vanilla david rio zawiera: Rohrzucker, Kokosnussöl, getrockneter Maissirup, Honiggranulat, Schwarzteepulver (4%), Vanille (2%), Milcheiweiß, Gewürzmischung, natürliche Aromen, gemahlener Zimt, Emulgator (Mono- und Diglyceride von Speisefettsäuren), Stabilisator (Dikaliumphosphat), ............................................................ Mocna indyjska mieszanka przypraw z czarnej herbaty, która zmienia śmietanę i miód bez mleka w kremowe doznania. Wszystkie David Rio Chai powinny być przechowywane w suchym i chłodnym miejscu wolnym od obcych zapachów. Temperatura przechowywania nie powinna przekraczać 25 ° Celsjusza. David Rio Chai Latte z San Francisco: Żadna kawiarnia, bar lub kawiarnia nie obejdzie się bez ekskluzywnego Davida Rio Chai Latte. Najsłynniejszy Chai z San Francisco otrzymał kilka nagród. Firma została założona w 1996 roku. Asortyment obejmuje 11 różnych rodzajów Chai o niepowtarzalnym smaku. Wszyscy David Rio Chais mają certyfikat koszerności. Nie zawierają uwodornionych olejów roślinnych ani tłuszczów i nie zawierają glutenu ani laktozy. David Rio Chai wyróżnia się wyjątkową jakością, niepowtarzalnym aromatem i doskonałym designem. Popularne odmiany David Rio Chai zostały nazwane na cześć gatunków zagrożonych. Przygotowanie mleka i wody do kubka Chailatte: Daj około 28 g. (2 łyżki stołowe) proszku chailatte do kubka do herbaty. Teraz wlej około 100 ml gorącej wody na proszek i pozwól mu działać przez 1 min. Teraz wlej około 20 ml ciepłego pełnego mleka 3,5% (alternatywnie: soja, ryż lub mleko bez laktozy). Kolejność, najpierw woda, a następnie mleko, jest ważna, ponieważ tłuszcz mleka zapobiega powstawaniu aromatów. Możesz także przygotować Chai tylko z wodą, ale to kwestia gustu. Możesz także pozwolić Chai ostygnąć i cieszyć się zimnem z kostkami lodu.

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • David Rio
Forma
  • W proszku
Waga (g)
  • 398