Blue Dragon Sos Teriyaki Gęsty Do Gotowania 400g Myślenice

Blue Dragon Sos teriyaki do gotowania z sosem sojowym czerwoną papryką i imbirem 400g Składniki woda, cukier, japoński sos sojowy (8 %) [woda, odtłuszczone nasiona SOI, prażona PSZENICA, sól, alkohol], cebula (4 %), czerwona papryka (4 %), skrobia modyfikowana kukurydziana, pasta sojowa (2 %) ) …

od 17,51 Najbliżej: 23 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Blue Dragon Sos teriyaki do gotowania z sosem sojowym czerwoną papryką i imbirem 400g Składniki woda, cukier, japoński sos sojowy (8 %) [woda, odtłuszczone nasiona SOI, prażona PSZENICA, sól, alkohol], cebula (4 %), czerwona papryka (4 %), skrobia modyfikowana kukurydziana, pasta sojowa (2 %) ) [woda, nasiona SOI, ryż, sól], przecier z imbiru (1 %), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), barwnik (karmel) Może zawierać orzeszki ziemne i orzechy. Alergeny zostały oznaczone w wykazie składników POGRUBIONĄ CZCIONKĄ. Przygotowanie i stosowanie Produkt wymaga gotowania przez 20 minut. Przechowywanie Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni. Wołowina z brokułem w sosie teriyaki Składniki 1 słoik sosu Blue Dragon Teriyaki 400 g wołowiny 1 cebula 1 brokuł ryż do podania 2 łyżki oleju Przygotowanie Brokuł podziel na różyczki, ugotuj. Wołowinę pokrój na mniejsze kawałki. Cebulę pokrój w pióra. Na patelni lub woku rozgrzej olej, dodaj mięso i smaż 7-10 minut, aż nabierze brązowego koloru. Dodaj cebulę, podsmaż jeszcze 3-4 minuty. Wlej sos Blue Dragon Teriyaki, wymieszaj i gotuj jeszcze 10 minut. Dodaj ugotowany brokuł, wymieszaj. Podawaj z ryżem.

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Blue Dragon
Waga (g)
  • 400