OstroVit Izolat Białka Sojowego, 390 g Mikołów

Składniki: 100% izolat białka sojowego (zawiera dwutlenek siarki i siarczyny). Wartości odżywcze na porcję: Wartość energetyczna 486 kJ/115 kcal, Tłuszcz 0.5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.2 g, Węglowodany 0.4 g w tym cukry 0.1 g, Błonnik 0.4 g, Białko 27 g, Sól 0.90 g, Izolat białka sojowego …

od 25,99 Najbliżej: 26 km

Liczba ofert: 2

Oferta sklepu

Opis

Składniki: 100% izolat białka sojowego (zawiera dwutlenek siarki i siarczyny). Wartości odżywcze na porcję: Wartość energetyczna 486 kJ/115 kcal, Tłuszcz 0.5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.2 g, Węglowodany 0.4 g w tym cukry 0.1 g, Błonnik 0.4 g, Białko 27 g, Sól 0.90 g, Izolat białka sojowego 30 g. * RWS - Referencyjna Wartość Spożycia nie ustalono. Masa netto: 390 gramów. Właściwości: Białko obecne w preparacie przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej, a także pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej. Co więcej, makroskładnik wspiera utrzymanie zdrowych kości. Zalecane dzienne spożycie: Porcję 30 g (2.5 miarki) wymieszać w 300-350 ml wody. Spożywać 1 raz dziennie po treningu. Przeciwwskazania: Nie spożywać w przypadku uczulenia na którykolwiek ze składników produktu. Produkt nie powinien być stosowany przez dzieci, kobiety w ciąży i matki karmiące. Przechowywanie: Przechowywać w miejscu niedostępnym dla małych dzieci. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Producent: OstroVit Sitarska 16, 18-300 Zambrów

Specyfikacja

Informacje podstawowe

Marka
  • Ostrovit
Pojemność
  • 1000 g
Porcja
  • 30g
Ilość porcji w opakowaniu
  • 13
Smak
  • Naturalny
Rodzaj
  • Białko sojowe
Forma
  • Proszek
Cechy
  • Wegańskie
Płeć
  • Kobieta
  • Mężczyzna

Opinie OstroVit Izolat Białka Sojowego, 390 g Mikołów

Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.

Ocena ogólna
5 na podstawie 1 opinia
  • a...k
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.