Galler Tabliczka Ciemnej Czekolady Z Nadzieniem Pralinowym Noir Praline 180g Marki

Ciemna czekolada z nadzieniem pralinowym Galler Noir Praline, 180 g Delikatna, miękka pralina sparowana ze słynną na całym świecie ciemną czekoladą Galler… To idealna kombinacja intensywności i słodyczy.✨ UWAGA MIŁOŚNICY CZEKOLADY! Prawie trzy razy większe od legendarnych batoników marki (a także …

od 22,04 Najbliżej: 9,4 km

Liczba ofert: 3

Oferta sklepu

Opis

Ciemna czekolada z nadzieniem pralinowym Galler Noir Praline, 180 g Delikatna, miękka pralina sparowana ze słynną na całym świecie ciemną czekoladą Galler… To idealna kombinacja intensywności i słodyczy.✨ UWAGA MIŁOŚNICY CZEKOLADY! Prawie trzy razy większe od legendarnych batoników marki (a także zawierające nowe kombinacje czekoladowych polew i BARDZO hojną ilość nadzienia), te tabliczki zaspokoją wszystkich miłośników czekolady, którzy nie mogli nigdy oprzeć się słodyczom od Galler. Poznaj klasykę belgijskiego smaku w najlepszym wydaniu. Galler Noir Praliné to wyrafinowana kompozycja intensywnej ciemnej czekolady i aksamitnego nadzienia pralinowego, która zachwyca głębią aromatu i idealnie zbalansowaną słodyczą. DLACZEGO WARTO WYBRAĆ NADZIEWANĄ TABLICZKĘ OD „GALLER”? Dzięki bardzo dużemu rozmiarowi, tabliczki są jakby stworzone, by się nimi dzielić: każda skrywa 18 kostek czekolady, które łączą w sobie intensywność kakao z różnorodnością wykwintnych nadzień. Możesz cieszyć się naturalnymi, autentycznymi smakami: tabliczki nie zawierają sztucznych barwników ani konserwantów. Czekolady wykonane są z pomocą składników najwyższej jakości: wyrafinowane nadzienie otoczone jest cienką warstwą czekolady, posiadające wysoki procent zawartości kakao i niską zawartość cukru. Składniki: cukier 31.5%, pasta kakaowa 30.5%, tłuszcze roślinne (masło shea, olej kokosowy, olej słonecznikowy) 13.50%, orzechy laskowe 10%, inulina 4.25%, serwatka w proszku 3.75%, niskotłuszczowy proszek kakaowy 2.75%, dekstroza 2.75%, emulgator: lecytyna sojowa 0.7%, naturalny aromat waniliowy 0.3%. Ciemna czekolada: miazga kakaowa minimum 60%. Może zawierać inne orzechy, jaja i pszenicę (gluten). Warunki przechowania: przechowuj w temperaturze nieprzekraczającej 21 °C.

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Rodzaj
  • Czekolady
Typ
  • Deserowe
Skład
  • Nadziewane
Forma
  • W tabliczkach