Eureko Fasolka Adzuki Bio 400G Małomice

Opis produktu Ekologiczna fasolka adzuki ma słodko - orzechowy smak. Spożywa się ją jako dodatek do ryżu i innych potraw zbożowych oraz do past, pasztetów, zup i potraw jednogarnkowych. Fasolę należy moczyć przez kilka godzin. Następnie przepłukać i gotować w świeżej wodzie do miękkości około 60 …

od 12 Najbliżej: 35 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Opis produktu Ekologiczna fasolka adzuki ma słodko - orzechowy smak. Spożywa się ją jako dodatek do ryżu i innych potraw zbożowych oraz do past, pasztetów, zup i potraw jednogarnkowych. Fasolę należy moczyć przez kilka godzin. Następnie przepłukać i gotować w świeżej wodzie do miękkości około 60 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania. Wartość odżywcza w 100 g produktu Wartość energetyczna (kj/kcal) 1534/363 Tłuszcz 0.5 w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.2 Węglowodany w tym cukry Błonnik 13 Białko Sól Skład fasola Adzuki* 100% * składnik pochodzący z kontrolowanych upraw ekologicznych Informacja alergenna alergeny: możliwe alergeny: gluten, orzechy, sezam Warunki przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Gwarantowany termin przydatności: 60 dni

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Eureko
Waga (g)
  • 400
Cechy
  • Produkt ekologiczny
Certyfikat
  • Bio