Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne Maków Podhalański

Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. WSIP PODRĘCZNIKI ✅ ✔️ Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań). Autorka …

od 64,81 Najbliżej: 31 km

Liczba ofert: 44

Oferta sklepu

Lista Ofert

Opis

Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. WSIP PODRĘCZNIKI ✅ ✔️ Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań). Autorka publikacji w przystępny sposób przedstawia informacje dotyczące zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów, rozróżniania śniadań hotelowych i sposobów ich podawania. Wiedzę teoretyczną wspiera licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami. ➡️ ISBN: 9788302136344 Data premiery: 2022-03-02 Autor: Bożena Granecka-Wrzosek Wydawnictwo: WSIP PODRĘCZNIKI Rok wydania: 2020 Oprawa: Miękka Liczba stron: 248 Wydanie: 5 Rodzaj: Książki Głębokość: 10.000000 Kategoria wiekowa: + Dodatkowe informacje. Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. ✅ WSIP PODRĘCZNIKI ✅ Numer: 9788302136344, PLA-30670692-KS. ✅ Ilośc dzni do wysyłki:2. ✅ Waga: W opisie kg. ul> ➡️ Podręczniki szkolne\Przedmioty zawodowe\Branża turystyczno-hotelarska ➡️ Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. to gwarancja doskonałej jakości i niezawodności, zaprojektowana z myślą o najbardziej wymagających użytkownikach. ➡️ Innowacyjne technologie i perfekcyjne wykonanie sprawiają, że produkt wyznacza nowe standardy na rynku. ➡️ Każdy element został starannie dopracowany, aby zapewnić maksymalną wygodę, trwałość i satysfakcję z użytkowania. ➡️ Wybierając Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa., inwestujesz w produkt, który spełni najwyższe oczekiwania i sprawdzi się w każdej sytuacji.

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Autor
  • Granecka Wrzosek Bożena
Wybrane wydawnictwa
  • WSiP
Okładka
  • Miękka
Format
  • 17.0x24.0cm
Rok wydania
  • 2013
Ilość stron
  • 246
Szkoła
  • Szkoła średnia
Klasa
  • 1
Przedmiot
  • Przedmioty zawodowe
Rodzaj
  • Tradycyjne podręczniki
Język oryginału
  • Polski
ISBN
  • 9788302136344

Opinie Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne Maków Podhalański

Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.

Ocena ogólna
5 na podstawie 3 opinie
  • G...z
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    podręcznik wykonany dośc starannie w miękkiej okładce, zdjęcia bardzo dobrej jakości jak również druk bardzo dobry
    • akcja
    • fabuła
    • jakość wydania
  • MARZENA
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    o ten produkt chodziło
  • n...n
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Zaro uwag