Zdjęcie Kol-Pol Agar Naturalna Żelatyna Zagęstnik Z Alg 1kg - Lubin

Kol-Pol Agar Naturalna Żelatyna Zagęstnik Z Alg 1kg Lubin

Agar 1kg Naturalna żelatyna zagęstnik z alg Agar 1kg Agar - naturalny żelujący produkt, idealny do potraw i deserów. Wegetariański i wegański zamiennik dla tradycyjnej żelatyny zwierzęcej. Gwarantuje trwałość i stabilność żelującą, nadając potrawom profesjonalny wygląd. Niskokaloryczny, …

Ostatnia znana cena: 149,90 zł Najbliżej: brak

Liczba ofert: 0

Podobne produkty nowe i używane

Opis

Agar 1kg Naturalna żelatyna zagęstnik z alg Agar 1kg Agar - naturalny żelujący produkt, idealny do potraw i deserów. Wegetariański i wegański zamiennik dla tradycyjnej żelatyny zwierzęcej. Gwarantuje trwałość i stabilność żelującą, nadając potrawom profesjonalny wygląd. Niskokaloryczny, bezglutenowy i kreatywny dodatek, który podbije Twoje kulinarne eksperymenty. Wszechstronny - doskonały do galaretek, puddingów i wielu innych dań. Agar to klucz do tworzenia niezwykłych smaków i tekstur w Twoich potrawach i deserach. Wydobywany z wyselekcjonowanych wodorostów, ten czysty produkt pozbawiony jest jakichkolwiek sztucznych dodatków czy chemii. Jego wszechstronność pozwala na przygotowywanie różnorodnych dań, od słodkich po wytrawne. To alternatywa dla tradycyjnej żelatyny zwierzęcej, pozwalając Ci cieszyć się ulubionymi smakami bez kompromisów. Co więcej, nasz Agar gwarantuje trwałość i stabilność żelującą, dając Twoim potrawom profesjonalny wygląd i konsystencję. Ponadto, jest niskokaloryczny i pozbawiony glutenu, doskonale wpisując się w różnorodne preferencje żywieniowe. Składniki Agar Masa netto 1000 g Zastosowanie Agarem możemy zagęszczać i żelować ulubione desery i potrawy. Można rozpuszczać go w wodzie, wywarach warzywnych lub sokach. Jest on wygodniejszy w użyciu od żelatyny, gdyż nie wymaga chłodzenia w lodówce. Tężeje już w 32-35 stopniach, a rozpuszcza się w temperaturze 85-95 stopni, co sprawia, że dania na długo zachowują właściwą konsystencję. Kiedy używamy agaru, naszą galaretkę możemy rozpuszczać i ścinać niezliczoną ilość razy bez utraty jej właściwości. W małych ilościach może służyć do zagęszczania napojów, w dużych do robienia galaret mięsnych lub rybnych. Agar można dodawać wszędzie tam gdzie w przepisach znajduje się żelatyna. Rodzaj opakowania Produkt jest pakowany w grube opakowania typu „doypack” posiadające zapięcie strunowe, zgrzewane w celu zachowania świeżości. Struna pozwala na wielokrotne otwieranie i zamykanie opakowania. Sposób pakowania przedstawia zdjęcie poglądowe na aukcji. Sposób przechowywania Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Terminy przydatności Wszystkie produkty posiadają długie terminy przydatności do spożycia, minimum 4 miesiące od daty zakupu. Informacje o alergenach Produkt może zawierać śladowe ilości produktów pakowanych w zakładzie, m.in. różne orzechy, sezam, soja, produkty zawierające gluten. Producent / Dystrybutor KOL-POL, Stasiówka 167A, 39-200 Dębica Zdrowa Marka Roku Marka Kol-Pol to niepodważalny lider w sprzedaży żywności w Polsce. Ponad 90% klientów wraca do nas po kolejne zamówienia. Dlaczego? Bo jesteśmy warci Twojego zaufania. Dowodzi to nie tylko fakt, że stawiamy naszych Klientów na pierwszym miejscu, ale też to, że w roku 2023 otrzymaliśmy tytuł Zdrowej Marki Roku, co tylko potwierdza nasze zaangażowanie i wywiązywanie się z powierzonych nam zadań śpiewająco. Jest to dla nas ogromne wyróżnienie i motywacja do dalszej pracy. Będziemy robić wszystko, abyś był zadowolony z zakupów najlepszej żywności właśnie w Kol-Polu!

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Kol-Pol
Rodzaj
  • Żelatyny i substancje żelujące
Waga (g)
  • 1