Zmiany Baton Waniliowo Sezamowy Madagaskar 40g Łódź

Składniki: daktyle, orzechy ziemne, sezam, naturalna suszona wanilia. Zmiany Zmiany to marka oferująca pyszne naturalne batony z czystą etykietą. Tu pożywny baton Madagaskar - pożywny batonik waniliowo - sezamowy jest w 100% roślinny i bezglutenowy. Przekąska ta nie zawiera również konserwantów, …

od 5,69 Najbliżej: 3,9 km

Liczba ofert: 3

Oferta sklepu

Opis

Składniki: daktyle, orzechy ziemne, sezam, naturalna suszona wanilia. Zmiany Zmiany to marka oferująca pyszne naturalne batony z czystą etykietą. Tu pożywny baton Madagaskar - pożywny batonik waniliowo - sezamowy jest w 100% roślinny i bezglutenowy. Przekąska ta nie zawiera również konserwantów, polepszaczy smaku ani syropów słodzących. Baton nie jest dosładzany - zawiera jedynie tylko naturalnie występujące w składnikach cukry, swoją słodycz zawdzięcza m.in. daktylom. 100% naturalnych składników - tylko daktyle, orzechy, sezam i suszona wanilia (a nie sztuczny aromat), które są wartościowe i dodadzą pozytywnej energii. Prosty i krótki skład, baton Madagaskar można zjeść na drugie śniadanie lub na deser, zabrać na wycieczkę albo włożyć do pudełka śniadaniowego. Tylko naturalne składniki to motyw przewodni firmy ZMIANY ZMIANY. Do tworzonych przez siebie batonów z zasady nie dodają cukru, konserwantów, syropów słodzących ani żadnych innych zbędnych składników. Czysta etykieta to podstawa. Batonik jest również odpowiedni dla wegan i wegetarian. Nie zawiera składników pochodzenia zwierzęcego ani laktozy, ale ma w składzie orzechy (informacja dla alergików. Wykazana w wartościach odżywczych sól wynika z naturalnie występującego sodu. Baton może zawierać małe kawałki łupin, orzechów, bądź pestek. Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 1778,66 kJ / 427,62 kcal Tłuszcz: 21,81 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,17 g Węglowodany: 49,90 g w tym cukry: 38,65 g Białko: 10,35 g Sól: 0,03 g

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Zmiany Zmiany
Cechy
  • Nie zawiera glutenu
  • Produkt wegański
  • Produkt wegetariański