Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.2 Łódź

Zeszyt GASTROnomiczny Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych HGT.02 Część 2 ❤️ WSIP PODRĘCZNIKI ❤️ __________________________________________________________________ ✔️ Część druga Zeszytu GASTROnomicznego jest również skorelowana z podręcznikiem Technologia …

od 46,36 Najbliżej: 0,6 km

Liczba ofert: 2

Oferta sklepu

Opis

Zeszyt GASTROnomiczny Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych HGT.02 Część 2 ❤️ WSIP PODRĘCZNIKI ❤️ __________________________________________________________________ ✔️ Część druga Zeszytu GASTROnomicznego jest również skorelowana z podręcznikiem Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Publikacja zawiera ćwiczenia obejmujące ocenę jakości środków spożywczych, zarządzanie jakością i bezpieczeństwem w produkcji gastronomicznej, proces produkcyjny oraz zagadnienia z zakresu przypraw, tłuszczów, warzyw, owoców, przetworów nabiałowych, jaj oraz przetworów zbożowych. Duży nacisk jest położony na zrozumienie procesów zachodzących w trakcie obróbki żywności, rozpoznawanie poszczególnych surowców oraz zeszyt zachęca uczniów do samodzielnego poszukiwania wiedzy. Publikacja obfituje w ćwiczenia typu: wybór właściwego określenia do uzupełnienia zdania, przyporządkowanie poprawnych nazw do siebie lub / i do ilustracji, ocena prawdziwości zdania i jego ewentualna poprawa, uzupełnianie tekstu z podpowiedziami lub bez, krzyżówki. Publikacja zawiera też zadania otwarte, które mają pobudzić kreatywność. W zeszycie ćwiczeń zamieszczono ponad 300 zdjęć, z których część znajduje się także pod QR-kodami, tak by można je było obejrzeć z bliska np. na urządzeniu mobilnym. Pod kodami QR zamieszczono także filmy, które mają urozmaicić naukę. Po zrobieniu każdego działu znajduje się podsumowanie, zawierające diagram i / lub grę memory. Wszystkie karty do poszczególnych gier z zeszytu ćwiczeń można połączyć w jedną dużą rozgrywkę. Autorzy: Opracowanie zbiorowe EAN: 9788302211522 Głębokość: 10.000000 ISBN: 9788302211522 Liczba stron: 280 Oprawa: Miękka Rodzaj: Książki Rok wydania: 2023 Szerokość: 170 Wydanie: 1 Wydawnictwo: WSIP PODRĘCZNIKI Wysokość: 242 __________________________________________________________________ ✔️ Autorzy: Opracowanie zbiorowe Wydanie: 1 Rok wydania: 2023 Oprawa: Miękka ISBN: 9788302211522 Wysokość: 242 EAN: 9788302211522 Szerokość: 170 Głębokość: 10.000000 Rodzaj: Książki Wydawnictwo: WSIP PODRĘCZNIKI Liczba stron: 280 _________________________________________________________ ➡️ Zeszyt GASTROnomiczny Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych HGT.02 Część 2 to wyjątkowy produkt, który wyróżnia się na rynku dzięki swojej doskonałej jakości . ➡️ Dzięki swoim wyjątkowym cechom, produkt ten z pewnością spełni oczekiwania nawet najbardziej wymagających użytkowników. __________________________________________________________________ Zeszyt GASTROnomiczny Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych HGT.02 Część 2 ✅ WSIP PODRĘCZNIKI ✅ Numer: 9788302211522, PLA-9788302211522. ✅ Waga: 0.25 kg.

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Autor
  • Praca zbiorowa
Wybrani autorzy
  • Praca zbiorowa
Wybrane wydawnictwa
  • WSiP
Okładka
  • Broszura
Rok wydania
  • 2023
Ilość stron
  • 156
ISBN
  • 9788302211522