Sos Salsa Pikantny Bezglutenowy Bio 260 g - Amaizi Łódź

SOS SALSA PIKANTNY BEZGLUTENOWY BIO 260 g - AMAIZIN AMAIZIN (napoje kokosowe, tortilla, chipsy, inne) SKŁADNIKI koncentrat pomidorowy*, ocet*, cebula*, syrop kukurydziany*, papryka czerwona*, papryka zielona*, skrobia ryżowa*, sól morska, sos Tamari* (SOJA*, sól morska), mąka kukurydziana*, …

od 12,29 Najbliżej: 12 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

SOS SALSA PIKANTNY BEZGLUTENOWY BIO 260 g - AMAIZIN AMAIZIN (napoje kokosowe, tortilla, chipsy, inne) SKŁADNIKI koncentrat pomidorowy*, ocet*, cebula*, syrop kukurydziany*, papryka czerwona*, papryka zielona*, skrobia ryżowa*, sól morska, sos Tamari* (SOJA*, sól morska), mąka kukurydziana*, drożdże*, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, pieprz cayenne*, przyprawa curry* (zawiera GORCZYCĘ*), maltodekstryna kukurydzana*, zioła i przyprawy* (może zawierać SELER*) (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 372 kJ / 89 kcal Tłuszcz: 0,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 21 g w tym cukry: 16 g Białko: 1,3 g Sól: 1,4 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. PKWiU: 10.84.12.0 Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 180 BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja) BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach) WEGAŃSKI: WEGAŃSKI WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI Jednostka: szt Masa brutto: 0,421 Masa netto (g): 260 CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO Producent: AMAIZIN (napoje kokosowe, tortilla, chipsy, inne) Wysokość opakowania jednostkowego (cm): 6.40 PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES: DO-IT CONSUMER PRODUCTS BV, HERMESWEG 7, 3771 ND BARNEVELD Kategoria specjalna: _PROMOCJA - gazetka - poprzedni MIESIĄC; _Sosy\ketchupy, koncentraty, sosy pomidorowe; _WSZYSTKIE; _* Głębokość opakowania jednostkowego (cm): 8.60 Szerokość opakowania jednostkowego (cm): 8.60 Kraj pochodzenia: Holandia

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Amaizin
Waga (g)
  • 340
Cechy
  • Nie zawiera glutenu
  • Nie zawiera konserwantów