Barilla Paglia e Fenio Emiliane makaron jajeczny Lębork

Barilla Emiliane Paglia e Fieno makaron jajeczny 250 g Barilla Emiliane Paglia e Fieno to włoski dwukolorowy makaron jajeczny z wysokiej jakości pszenicy durum i świeżych jaj. Makaron został stworzony z połączenia żółtego i zielonego tagliatelle, przygotowywanego przez dodanie szpinaku do …

od 9,99 Najbliżej: 47 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Barilla Emiliane Paglia e Fieno makaron jajeczny 250 g Barilla Emiliane Paglia e Fieno to włoski dwukolorowy makaron jajeczny z wysokiej jakości pszenicy durum i świeżych jaj. Makaron został stworzony z połączenia żółtego i zielonego tagliatelle, przygotowywanego przez dodanie szpinaku do tradycyjnego. Na talerzu kolory makaronu apetycznie się przeplatają, dodając daniom kolorytu. Makaron świetnie komponuje się z sosami mięsnym, warzywnymi, czy serowymi. Czas gotowania: 6-7 minut Wskazówki dotyczące gotowania: Do ugotowania 100 gramów makaronu potrzeba średnio 1 litra wody i 7 gramów soli (około 1 łyżeczka). Makaron jajeczny, składniki: mąka z pszenicy durum, świeże jaja z kategorii A (28,3%). Makaron jajeczny z odwodnionym szpinakiem 50%, składniki: mąka z pszenicy durum, świeże jaja z kategorii A (27,4%) szpinak odwodniony (2,4%). Może zawierać śladowe ilości soi. Wartość odżywcza w 100 g Wartość energetyczna: 1577 kJ/ 373 kcal, tłuszcz: 5,2 g, w tym tłuszcze nasycone: 1,5 g, Węglowodany: 64,8 g, w tym cukry: 3,5 g, błonnik: 3,5 g białko: 15,0 g, sól: 0,010 g Data przydatności: 14/08/2025 O marce Barilla Barilla to włoska firma, do dziś należąca do rodziny, która ją założyła w 1877 roku. Barilla to wiodąca włoska firma w produkcji makaronów z semoliny i gotowych sosów. To także światowy lider, obecny w ponad 100 krajach. Firma jest symbolem wysokiej jakości w świecie branży rolno-spożywczej.

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Barilla
Rodzaj
  • Wstążka
Waga (g)
  • 250