Intenson Musli Owsiane Detox Bezglutenowe 200G Łeba

Intenson Musli owsiane Detox bezglutenowe 200 g Musli owsiane Detox Intenson to kompozycja płatków owsianych, rodzynek, suszonej morwy białej, suszonych jagód goji, lifilizowanego jabłka, słonecznika i amarantusa. Mieszanka naturalnych składników to dobry pomysł na śniadanie albo przekąskę w ciągu …

od 7,99 Najbliżej: 50 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Intenson Musli owsiane Detox bezglutenowe 200 g Musli owsiane Detox Intenson to kompozycja płatków owsianych, rodzynek, suszonej morwy białej, suszonych jagód goji, lifilizowanego jabłka, słonecznika i amarantusa. Mieszanka naturalnych składników to dobry pomysł na śniadanie albo przekąskę w ciągu dnia, wystarczy dodać je do mleka, napoju roślinnego lub jogurtu. Bezglutenowe musli owsiane Detox Intenson można wykorzystać także w domowych wypiekach lub deserach. Informacje dla alergików: wyprodukowano w zakładzie, w którym konfekcjonowane są orzechy, orzeszki arachidowe (ziemne), sezam oraz produkty zawierające dwutlenek siarki, gluten, jaja, mleko, seler. Sposób użycia/Zastosowanie:stosować jako dodatek do mleka, jogurtu, deserów lub do bezpośredniego spożycia jako pożywną przekąskę. Składniki: płatki owsiane (69%), suszone owoce (19%) [rodzynki (10%) (rodzynki 99,5%, olej słonecznikowy 0,5%), suszona morwa biała (6,9%), suszone jagody goji (1,7%), jabłko liofilizowane (0,5%)], ziarna (7%) [słonecznik (3,4%), amarantus ekspandowany (3,4%)], błonnik jabłkowy (5,1%). Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna: 1410 kJ/335 kcal, tłuszcz; 5,6 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g, węglowodany: 60 g, w tym cukry: 12 g, błonnik: 11 g, białko: 12 g, sól: 0,7 g. Kraj pochodzenia:Polska Sposób przechowywania:przechowywać w szczelnie zamkniętym oryginalnym opakowaniu.Dane producenta/Kto wprowadził produkt do obiegu:Intenson Europe Sp. z o.o., Całowanie 95G, 05-480 Karczew

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Intenson
Rodzaj
  • Owsiane
Waga (g)
  • 200
Cechy
  • Nie zawiera cukru
  • Nie zawiera glutenu