Żywność wygodna i żywność funkcjonalna Łazy

Oto podręcznik w którym przedstawiono najważniejsze problemy z dziedziny technologii żywności wygodnej, żywności funkcjonalnej i dietetycznej z uwzględnieniem jej oddziaływania na organizm ludzki, omówiono zagadnienia dotyczące systemów zapewniania jakości, higieny i bezpieczeństwa zdrowotnego …

od 73,10 Najbliżej: 32 km

Liczba ofert: 7

Oferta sklepu

Opis

Oto podręcznik w którym przedstawiono najważniejsze problemy z dziedziny technologii żywności wygodnej, żywności funkcjonalnej i dietetycznej z uwzględnieniem jej oddziaływania na organizm ludzki, omówiono zagadnienia dotyczące systemów zapewniania jakości, higieny i bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, dużo uwagi poświęcono substancjom dodatkowym, składnikom wzbogacającym żywność składnikom bioaktywnym.Publikacja przeznaczona jest dla studentów kierunków technologii żywności i żywienia człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego. Może być też źródłem wiedzy dla uczniów techników gastronomicznych, techników przemysłu spożywczego, a także szkół pomaturalnych hotelarskich i innych. Żywność wygodna i żywność funkcjonalna – Kluczowe zagadnienia w technologii żywności Odkryj najważniejsze aspekty technologii żywności wygodnej i funkcjonalnej w tym kompleksowym podręczniku. Publikacja dostarcza wiedzy na temat wpływu żywności na organizm ludzki oraz omawia istotne zagadnienia związane z jakością, higieną i bezpieczeństwem zdrowotnym produktów spożywczych. Dla kogo jest ta książka? Studenci kierunków technologii żywności i żywienia człowieka Pracownicy inżynieryjno-techniczni zakładów przemysłu spożywczego Uczniowie techników gastronomicznych Uczniowie techników przemysłu spożywczego Osoby uczące się w szkołach pomaturalnych hotelarskich i innych Co zyskasz dzięki tej publikacji? Wiedzę na temat technologii żywności wygodnej i funkcjonalnej Informacje o systemach zapewniania jakości i bezpieczeństwa zdrowotnego żywności Znajomość substancji dodatkowych i składników bioaktywnych Praktyczne zastosowania wiedzy w przemyśle spożywczym Kluczowe tematy i obszary Technologia żywności wygodnej Żywność funkcjonalna i dietetyczna Higiena i bezpieczeństwo zdrowotne żywności Substancje dodatkowe i składniki wzbogacające Składniki bioaktywne O Wydawcy Wydawnictwo Naukowe PWN to renomowany wydawca, który specjalizuje się w publikacjach naukowych i edukacyjnych, dostarczając wysokiej jakości materiały dla studentów oraz profesjonalistów w różnych dziedzinach. Producent/osoba odpowiedzialna za bezpieczeństwo produktuWydawnictwo Naukowe PWN Spółka AkcyjnaGottlieba Daimlera 202-460 Warszawaasystent.marketing@pwn.com.pl22 6954321

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Autor
  • Praca zbiorowa
Wybrani autorzy
  • Praca zbiorowa
Wybrane wydawnictwa
  • PWN
Okładka
  • Miękka
Format
  • 16.5x23.5cm
Rok wydania
  • 2018
Ilość stron
  • 390
ISBN
  • 9788301197599
Model
  • miękka
Dystrybucja
  • None

Opinie Żywność wygodna i żywność funkcjonalna Łazy

Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.

Ocena ogólna
5 na podstawie 1 opinia
  • KaMasia
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Dostałam to czego oczekiwałam.