Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Tom II. Część 1. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technolog żywności. Szkoły ponadgimnazj Kudowa-Zdrój
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA No name ✅ ✔️ ➡️ Czas wysyłki (w godzinach): 96 Dodatkowe informacje. Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA ✅ No name ✅ Numer: 9788302147180, ACT-WLONONWCRFBLW. ✅ Ilośc dzni do wysyłki:5. ✅ Waga: W opisie kg. ul> ➡️ Książki / Poradniki ➡️ …
Liczba ofert: 1
Oferta sklepu
Specyfikacja
Podstawowe informacje
Autor |
|
Wybrane wydawnictwa |
|
Okładka |
|
Format |
|
Rok wydania |
|
Ilość stron |
|
Szkoła |
|
Klasa |
|
Przedmiot |
|
Rodzaj |
|
Język oryginału |
|
ISBN |
|