Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Tom I. Szkoły ponadgimnazja Kudowa-Zdrój

4,54
12 opinii

Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Szkoły ponadgimnazjalne. To WSIP PODRĘCZNIKI __________________________________________________________________ Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach …

od 60,70 Najbliżej: 36 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Szkoły ponadgimnazjalne. To WSIP PODRĘCZNIKI __________________________________________________________________ Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik technologii żywności oraz cukiernik. Autorka wyczerpująco opisała zasady posługiwania się sprzętem stosowanym w magazynach surowców cukierniczych, dobierania maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji i przechowywania wyrobów. W podręczniku znajdują się również zagadnienia z zakresu BHP i PKZ (interpretacja rysunków technicznych oraz schematów maszyn i urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów spożywczych, posługiwanie się instrukcjami obsługi oraz dokumentacją technologiczną). Liczne ilustracje i schematy przedstawiające najnowszy sprzęt cukierniczy wizualizują przekazywane informacje. Autorzy: Katarzyna Kocierz EAN: 9788302147371 Głębokość: 10.000000 ISBN: 9788302147371 Liczba stron: 288 Oprawa: Miękka Rodzaj: Książki Rok wydania: 2022 Szerokość: 170 Wydanie: 7 Wydawnictwo: WSIP PODRĘCZNIKI Wysokość: 242 __________________________________________________________________ Autorzy: Katarzyna Kocierz Wydanie: 7 Rok wydania: 2022 Oprawa: Miękka ISBN: 9788302147371 Wysokość: 242 EAN: 9788302147371 Szerokość: 170 Głębokość: 10.000000 Rodzaj: Książki Wydawnictwo: WSIP PODRĘCZNIKI Liczba stron: 288 _________________________________________________________ Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Szkoły ponadgimnazjalne. To to wyjątkowy produkt, który wyróżnia się na rynku dzięki swojej doskonałej jakości . Dzięki swoim wyjątkowym cechom, produkt ten z pewnością spełni oczekiwania nawet najbardziej wymagających użytkowników. __________________________________________________________________ Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Szkoły ponadgimnazjalne. To WSIP PODRĘCZNIKI Numer: 9788302147371, ATE-139778. Waga: 1.01 kg.

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Autor
  • Kocierz Katarzyna
Wybrane wydawnictwa
  • REA
Okładka
  • Miękka
Format
  • 17,6x25,0
Rok wydania
  • 2015
Ilość stron
  • 288
Szkoła
  • Szkoła średnia
Klasa
  • 1
Przedmiot
  • Technika i informatyka
Rodzaj
  • Tradycyjne podręczniki
Język oryginału
  • Polski
ISBN
  • 9788302147371

Opinie Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Tom I. Szkoły ponadgimnazja Kudowa-Zdrój

Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.

Ocena ogólna
4,54 na podstawie 12 opinii
  • m...9
    4,5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Nie wypowiem się na ten temat , bo to zawód wnuka , a obecnie nie ma ma go z nami .
  • Marta
    4,5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    wszytko super szybko
    • akcja
    • fabuła
    • jakość wydania
  • nadia159
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Ksiazka bardzo interesujaca
  • s...g
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Bardzo dobry.
    • akcja
    • fabuła
    • jakość wydania
  • g...0
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Wszystko ok