Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły Kudowa-Zdrój

4,36
7 opinii

Sporządzanie Napojów i Potraw. Towaroznawstwo i Przechowywanie Żywności. Kw Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności). Prezentuje wiedzę i …

od 78 Najbliżej: 36 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Sporządzanie Napojów i Potraw. Towaroznawstwo i Przechowywanie Żywności. Kw Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do oceny towaroznawczej surowców i produktów żywnościowych oraz zasad ich przechowywania. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania. Oprawa: Miękka Rok wydania: 2016.0000 Ilość stron: 288 Stawka VAT: 5% Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne Przedmiot nauczania: Technologia żywności Autor: Anna Kmiołek Wysokość [cm]: 1.7 Długość [cm]: 24.2 Szerokość [cm]: 17.1 Lowest Price in Period: 71.68 Wysokość: 1.7 Długość: 24.2 Szerokość: 17.1 Google guest price: 65.370000 Google guest price with Tax: 68.640000 Poziom nauczania: Szkoły średnie Select Banner: [Bookland] [Etykieta] - Pearson Repetytorium Availability: 48 Warehouse Salable Qty: 41 Ceneo guest price: 78.000000 Ceneo guest price with Tax: 81.900000

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Autor
  • Anna Kmiołek
Wybrane wydawnictwa
  • WSiP
Okładka
  • Miękka
Format
  • 17.0x24.0cm
Rok wydania
  • 2013
Ilość stron
  • 287
Szkoła
  • Szkoła średnia
Klasa
  • 1
Przedmiot
  • Przedmioty zawodowe
Rodzaj
  • Tradycyjne podręczniki
Język oryginału
  • Polski
ISBN
  • 9788302135873

Opinie Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły Kudowa-Zdrój

Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.

Ocena ogólna
4,36 na podstawie 7 opinii
  • roman
    4,5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    ok
    • akcja
    • jakość wydania
  • fryderyk
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    przydatny z duża informacją
  • MARZENNA
    4
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    spełniają moje oczekiwania
  • r...a
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Zgodnie z opisem
  • Marzena
    3
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Trudno powiedzieć coś na temat podręcznika szkolnego, nauczyciel wymaga więc kupujemy :)