Jedzenie przeciwko chorobie. Naukowe dowody na lecznicze działanie żywności (e-book) - Atrakcyjne ceny HITÓW. Czytaj z przyjemnością.. Kudowa-Zdrój

Bestseller New York Timesa Czy twoja dieta wspiera organizm w walce z chorobami? Zmień sposób myślenia o jedzeniu i odkryj, jak organizm samodzielnie leczy się i regeneruje. Naucz się jeść w sposób, który wzmocni odporność i poprawi zdrowie. Doktor William Li prezentuje naukowe dowody na korzystne …

od 40,50 Najbliżej: 36 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Bestseller New York Timesa Czy twoja dieta wspiera organizm w walce z chorobami? Zmień sposób myślenia o jedzeniu i odkryj, jak organizm samodzielnie leczy się i regeneruje. Naucz się jeść w sposób, który wzmocni odporność i poprawi zdrowie. Doktor William Li prezentuje naukowe dowody na korzystne działanie dla zdrowia ponad dwustu produktów spożywczych, które aktywują pięć systemów obronnych organizmu: angiogenezę, regenerację, mikrobiom, ochronę DNA oraz układ odpornościowy. Systemy te skutecznie zapobiegają nowotworom, pomagają w walce z cukrzycą, chorobami układu krążenia, autoimmunologicznymi oraz zmniejszają ryzyko demencji i innych wyniszczających schorzeń. Książka dostarcza wiedzy i narzędzi, które pomogą ci dokonywać lepszych wyborów żywieniowych, co przełoży się na poprawę zdrowia, lepszą formę i szansę na dłuższe życie – bez konieczności rezygnowania z ulubionych potraw. Autor oferuje również przepisy na pyszne dania, które ułatwią wprowadzenie tych zmian. To praktyczne kompendium wyjaśniające naukę o leczeniu, profilaktyce oraz strategiach wykorzystania żywności w celu poprawy zdrowia, a także nowatorskie podejście do profilaktyki chorób i utrzymania dobrego samopoczucia.

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Rok wydania
  • 2025
Wybrane wydawnictwa
  • Czarna Owca
Ilość stron
  • 464
Format
  • MOBI
  • EPUB