Turecki Ciasto Filo do Baklavy 480g – Cienkie Płaty dla Słodkich Przysmaków Kraków

Tureckie ciasto filo od Yayla to niezbędny składnik w kuchni orientalnej. Cienkie płaty doskonale nadają się do przygotowania baklavy oraz innych tradycyjnych słodkości. Składniki: mąka pszenna, woda, skrobia kukurydziana, sól, konserwant: sorbinian potasu Waga: 480g Kraj pochodzenia: Turcja

od 14,90 Najbliżej: 3,3 km

Liczba ofert: 2

Oferta sklepu

Opis

Tureckie ciasto filo od Yayla to niezbędny składnik w kuchni orientalnej. Cienkie płaty doskonale nadają się do przygotowania baklavy oraz innych tradycyjnych słodkości. Składniki: mąka pszenna, woda, skrobia kukurydziana, sól, konserwant: sorbinian potasu Waga: 480g Kraj pochodzenia: Turcja

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Model
  • yayla
Waga (g)
  • 480