Hendi Piec Konwekcyjno-Parkowy Millennial Gazowy 5Xgn 1/1 9,3 Kw 730X850X800 Mm Z Systemem Myjącym I Sondą Kraków

Opis urządzenia: Seria nowoczesnych pieców konwekcyjno-parowych Millennial Touch Screen. Wyposażone w ELEKTRONICZNY, 7-CALOWY, KOLOROWY, DOTYKOWY PANEL STEROWANIA TFT umożliwiający bardzo precyzyjne ustawienie żądanych parametrów gotowania. Pozwala na zapisywanie nowych i aktualizację starych …

od 33 474,65 Najbliżej: 8,1 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Opis urządzenia: Seria nowoczesnych pieców konwekcyjno-parowych Millennial Touch Screen. Wyposażone w ELEKTRONICZNY, 7-CALOWY, KOLOROWY, DOTYKOWY PANEL STEROWANIA TFT umożliwiający bardzo precyzyjne ustawienie żądanych parametrów gotowania. Pozwala na zapisywanie nowych i aktualizację starych przepisów gotowania także w języku polskim Grupa pieców Touch Screen Gastro dla gastronomii – z mniejszą komorą pieczenia wyposażoną w prowadnice do pojemników GN 1/1 W obu grupach występują piece w 4 wielkościach. Tak szeroka oferta pozwala wybrać idealny piec, z którego pomocą można przygotować od 72 aż do 480 posiłków dziennie. Airflowlogic™ – innowacyjne rozwiązanie polegające na całkowitym przeprojektowaniu deflektora (osłony wentylatora). Efektem tego zabiegu jest poprawa cyrkulacji powietrza, dzięki której osiągnięto najlepsze wartości w równomiernym gotowaniu na każdym poziomie i w każdym miejscu pojemnika GN lub blachy 600×400 mm Airflowlogic™ daje gwarancję doskonałej jakości obróbki termicznej w piecach. Wybierając piec Millennial z patentem Airflowlogic™, wybierasz najwyższą jakość pracy w kuchni. Humilogic™ – nowy system nawilżania polegający na podawaniu wody bezpośrednio z wentylatora. Zapewnia on wysoki poziom wilgoci i znacznie mniejsze zużycie wody. W systemie tym para dociera do wnętrza gotowanych potraw, co wpływa na podkreślenie ich naturalnego smaku i aromatu Humilogic™ to rozwiązanie dla najlepszych szefów kuchni, oczekujących też najlepszych efektów swojej pracy Drylogic™ – innowacyjny system osuszania komory pieca. Dzięki ciągłej weryfikacji parametrów piece Millennial TS mają pełną kontrolę nad utrzymaniem właściwego poziomu wilgotności w komorze gotowania. Specjalny zawór sterowany przez komputer kontroluje wymianę powietrza w komorze i usuwa nadmierną wilgoć Multilevel cooking – funkcja umożliwiająca jednoczesne przygotowanie różnych potraw, wymagających takich samych warunków, ale różnego czasu obróbki termicznej. Proces można rozpocząć w tym samym momencie. Piec sam informuje, kiedy należy wyjąć z komory gotową potrawę Wielopunktowa sonda – wielopunktowa sonda z 3 punktami kontroli temperatury do określania i mierzenia temperatury wewnątrz gotowanego produktu Automatyczny system myjący – na wyposażeniu standardowym każdego pieca 4 programy mycia: Eco, Normalny, Instensywny, Płukanie, dostosowane do różnego poziomu zabrudzenia komory Aż do 30% oszczędności wody dzięki nowej głowicy myjącej to nie tylko oszczędność pieniędzy, ale także ochrona środowiska naturalnego. Elektroniczny, 7-calowy, kolorowy, dotykowy panel sterowania TFT – sterowanie elektroniczne umożliwia bardzo precyzyjne ustawienie żądanych parametrów gotowania. Pozwala na zapisywanie nowych i aktualizację starych przepisów gotowania. Menu sterowania zapisywane jest aż w 42 językach, m.in. po polsku i po angielsku Pre-heating – umożliwia wstępne rozgrzanie komory pieca do temperatury o 30 stopni wyższej od zadanej Holding – utrzymywanie potrawy w odpowiednio wysokiej temperaturze bezpośrednio po zakończeniu cyklu gotowania Cooldown – szybkie schłodzenie komory pieca w celu rozpoczęcia kolejnego procesu gotowania, ale wymagającego znacznie niższej temperatury HACCP – możliwość pobrania parametrów pracy pieca w celu kontroli poprawnego przebiegu procesów gotowania Proofer – piec pełni funkcję komory rozrostu – funkcja przydatna w wersjach piekarniczo-cukierniczych Holding cabinet – piec pełni funkcję szafy bankietowej, utrzymuje temperaturę serwowania i odpowiednie nawilżenie dań do momentu wydawania posiłków Opóźniony start pieca aż do 24 godzin – funkcja przydatna w celu przygotowania pieca lub dania przed przyjściem personelu do pracy Książka kucharska na 500 receptur 5 prędkości wentylatora, tryb pracy pełny lub przerywany Gotowanie z wykorzystaniem funkcji DELTA T 10-stopniowa regulacja zaparowania pieca Regulacja temperatury w zakresie 30°C-270°C dla pieców elektrycznych oraz 30°C-260°C dla pieców gazowych Port USB do łatwego i szybkiego pobierania i wgrywania receptur gotowania oraz danych HACCP Połączenie wi-fi do aktualizacji oprogramowania Ustawianie czasu pracy Możliwość zapisania dnia i aktualnej godziny Przystosowane fabrycznie do gazu ziemnego GZ50 Dostarczane z dodatkowymi dyszami na gaz propan-butan Podłączenie do gazu: 1/2” Parametry techniczne: Odległość między prowadnicami: 68 mm Wymiary zewnętrzne: 730x850x800 mm Ilość wentylatorów z autorewersem: 1 Moc gazowa: 9,3 kW Moc elektryczna: 0,3 kW Zasilanie: 230 V Waga: 89 kg

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Hendi