Targroch Skrobia Kukurydziana 1Kg Koziegłowy

4,81
16 opinii

Targroch Skrobia kukurydziana 1 kg Targroch Skrobia kukurydziana 1 kg najważniejsze właściwości drobno zmielona skrobia kukurydziana o neutralnym smaku i białej barwie wszechstronne zastosowanie doskonały zagęstnik do zup, sosów, kremów i deserów idealna do wypieków, nadająca ciastom lekkości i …

od 10,90 Najbliżej: 34 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Targroch Skrobia kukurydziana 1 kg Targroch Skrobia kukurydziana 1 kg najważniejsze właściwości drobno zmielona skrobia kukurydziana o neutralnym smaku i białej barwie wszechstronne zastosowanie doskonały zagęstnik do zup, sosów, kremów i deserów idealna do wypieków, nadająca ciastom lekkości i delikatnej struktury ekonomiczne opakowanie 1 kg, praktyczne do codziennego użytkowania Targroch Skrobia kukurydziana 1 kg to produkt o wszechstronnym zastosowaniu w kuchni. Charakteryzuje się on drobno zmieloną strukturą, białą barwą i neutralnym smakiem, co sprawia, że doskonale komponuje się z różnorodnymi potrawami. Skrobia kukurydziana jest niezastąpiona jako zagęstnik do zup, sosów, kremów oraz deserów, nadając im gładką i jednolitą konsystencję. Skrobia kukurydziana idealnie sprawdza się również w wypiekach, ponieważ poprawia strukturę ciasta, nadając mu lekkości i delikatności. Może być ona wykorzystywana do przyrządzania ciast kruchych, biszkoptów, a także naleśników i placków. Dzięki swoim właściwościom nadaje ona potrawom pożądaną konsystencję, nie wpływając na ich smak. Podsumowując, Targroch Skrobia kukurydziana 1 kg to niezastąpiony produkt w każdej kuchni, przydatny zarówno do zagęszczania, jak i pieczenia. Neutralny smak, drobna struktura oraz uniwersalne zastosowanie sprawiają, że świetnie sprawdzi się on w codziennym gotowaniu. Ekonomiczne opakowanie 1 kg to praktyczne rozwiązanie, które pozwala na długotrwałe użytkowanie i przyrządzanie wielu różnorodnych potraw. Składniki Składnik - 50 g (%RWS) Wartość energetyczna - 747 kJ / 176 kcal (9 %) Tłuszcz - 0 g (0 %) - w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g (0 %) Węglowodany - 43,4 g (17 %) - w tym cukry - 0,45 g (< 1 %) Błonnik - 0,85 g (-) Białko - 0,1 g (< 1 %) Sól - 0,003 g (< 1 %) Skrobia kukurydziana W zakładzie pakowane są również: produkty zawierające gluten, orzeszki ziemne, soja, różne orzechy, sezam. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców. Sposób użycia Skrobia kukurydziana znalazła zastosowanie głównie w kuchni jako zagęszczacz do zup, gulaszów czy sosów. Skrobię należy najpierw dodać do zimnej wody, wymieszać, a następnie wlać do sosu lub zupy. Mazeina stosowana jest również jako dodatek do wypieków (ciast, ciasteczek, biszkoptów, placków, naleśników), nadając im drobną teksturę oraz zwiększenia wilgotności wypieków bezglutenowych. Sprawdzi się również jako zagęszczacz do puddingów, kisielów lub kremów. Przechowywanie Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Podmiot-odpowiedzialny: „TAR-GROCH-FIL” Spółka Jawna Filipowice 161, 32-840 Zakliczyn NIP: 869-10-01-531 REGON: 850032387 KRS: 0000073791 SKU: 5903229007124

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Targroch
Rodzaj
  • Kukurydziana
Waga (g)
  • 1
Cechy
  • Produkt wegetariański
Dystrybucja
  • None
Certyfikat
  • Ekologiczny

Opinie Targroch Skrobia Kukurydziana 1Kg Koziegłowy

Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.

Ocena ogólna
4,81 na podstawie 16 opinii
  • D...8
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Dobra
    • aromat
    • jakość
    • smak
  • w...h
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
  • h...d
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
  • Krzysztof
    4,5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
  • f...0
    3
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.