The Bridge Deser Ryżowo-Waniliowy Bez Glutenu 260 g Bio Kowary

SKŁADNIKI woda, ryż* (14,8 %), cukier trzcinowy*, skrobia z tapioki*, olej słonecznikowy*, naturalny aromat waniliowy*, koncentrat z marchwi*, olej szafranowy*, sól morska, substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego*, guma guar*, guma gellan*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS …

od 9,11 Najbliżej: 29 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

SKŁADNIKI woda, ryż* (14,8 %), cukier trzcinowy*, skrobia z tapioki*, olej słonecznikowy*, naturalny aromat waniliowy*, koncentrat z marchwi*, olej szafranowy*, sól morska, substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego*, guma guar*, guma gellan*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Produkt odpowiedni dla wegan. Produkt UHT. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml Wartość energetyczna: 437 kJ/104 kcal Tłuszcz: 2,8 g w tym kwasy nasycone: 0,3 g Węglowodany: 19 g w tym cukry: 9,1 g Białko: <0,5 g Sól: 0,07 g INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać ORZECHY i soję ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 1 dnia. WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja) WEGAŃSKI: WEGAŃSKI BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach) PRODUCENT - NAZWA I ADRES: THE BRIDGE SRL, Via Marcigaglia 20, 36070 San Pietro Mussolino (VI) Italy

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • The Bridge
Rodzaj
  • Desery
Waga (g)
  • 260
Cechy
  • Produkt ekologiczny
Typ produktu
  • Nabiał
Certyfikat
  • Ekologiczny