Dr. Oetker Żelfix Uniwersalny 20g Kosów Lacki

Dr. Oetker Żelfix uniwersalny 20g ❤️ Inny ❤️ ✔️ Dr. Oetker Żelfix uniwersalny 20g Branża: 20 EAN: 5900437811857 Ilość w opakowaniu zbiorczym: 1 Półka: 0 Regał: 0 Parametry produktu: : Przeznaczenie: Do przyrządzania konfitur. Składniki: cukier, substancja żelująca (pektyny), reg-ator kwasowości …

od 2,80 Najbliżej: 29 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Dr. Oetker Żelfix uniwersalny 20g ❤️ Inny ❤️ ✔️ Dr. Oetker Żelfix uniwersalny 20g Branża: 20 EAN: 5900437811857 Ilość w opakowaniu zbiorczym: 1 Półka: 0 Regał: 0 Parametry produktu: : Przeznaczenie: Do przyrządzania konfitur. Składniki: cukier, substancja żelująca (pektyny), reg-ator kwasowości (kwas cytrynowy), substancja konserwująca (kwas sorbowy). Możliwa obecność glutenu i mleka. Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska Zawartość netto: 20 g Waga jednostkowa brutto: 0,02 kg **. Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 270 op. zb. (DU) Alergeny: : Orzechy: Nie Ryby i produkty pochodne: Nie Seler i produkty pochodne: Nie Skorupiaki i produkty pochodne: Nie Soja i produkty pochodne: Nie Zboża zawierajace gluten: Może zawierać Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie Gorczyca i produkty pochodne: Nie Jaja i produkty pochodne: Nie Łubin i produkty pochodne: Nie Mięczaki i produkty pochodne: Nie Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie Przechowywanie: : Sposób przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu Instrukcje dotyczące przygotowania: 1. Odważ 1 kg umytych, wypestkowanych i rozdrobnionych owoców. 2. Dodaj Żelfix i dokładnie wymieszaj z owocami. Zagotuj ciągle mieszając. 3. Posłodź* i zagotuj ponownie. Gotuj jeszcze 3-5 min. Mieszaj do zaniku piany. 4. Gorącą konfiturę nałóż do słoików (do pełna) i natychmiast szczelnie zamknij. Słoiki ułóż na ok. 5 min dnem do góry. *rekomendujemy słodzenie: minimum 150 g cukru lub 150 g fruktozy, lub 150 g ksylitolu, lub 150 g erytrolu, lub 150 g miodu. WSKAZÓWKI: * Przy przyrządzaniu konfitur z większej ilości owoców przyjmij proporcję 2 kg owoców + 2 Żelfixy. Nie zalecamy stosowania jednorazowo większej ilości składników. * Na konsystencję konfitur może mieć wpływ szereg czynników, m. in.: ilość wody w owocach, stopień dojrzałości, poziom rozdrobnienia czy grubość skórki owocowej. * Z Żelfixem Dr. Oetkera możesz przygotować również przetwory na bazie warzyw. Wartość odżywcza: : Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g Wartość energetyczna kcal: 300 kcal Wartość energetyczna kJ: 1265 kJ Wielkość porcji: 100 g Zawartość soli: 2,3 g Kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Zawartość tłuszczów (ogólnie): 0 g Cukry: 46 g Inne informacje o zawartości: : Zawiera substancje konserwujące: Tak ✔️ EAN: 5900437811857 Przeznaczenie: Do przyrządzania konfitur. Ilość w opakowaniu zbiorczym: 1 Przechowywanie: : Składniki: cukier, substancja żelująca (pektyny), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), substancja konserwująca (kwas sorbowy). Możliwa obecność glutenu i mleka. Półka: 0 Alergeny: : Orzechy: Nie Wielkość porcji: 100 g Cukry: 46 g Kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Wartość odżywcza: : Sposób przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie Gorczyca i produkty pochodne: Nie Jaja i produkty pochodne: Nie Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 270 op. zb. (DU) Mięczaki i produkty pochodne: Nie Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie Ryby i produkty pochodne: Nie Seler i produkty pochodne: Nie Skorupiaki i produkty pochodne: Nie Soja i produkty pochodne: Nie Waga jednostkowa brutto: 0,02 kg Zawartość netto: 20 g Zboża zawierajace gluten: Może zawierać Łubin i produkty pochodne: Nie Instrukcje dotyczące przygotowania: 1. Odważ 1 kg umytych, wypestkowanych i rozdrobnionych owoców. 2. Dodaj Żelfix i dokładnie wymieszaj z owocami. Zagotuj ciągle mieszając. 3. Posłodź* i zagotuj ponownie. Gotuj jeszcze 3-5 min. Mieszaj do zaniku piany. 4. Gorącą konfiturę nałóż do słoików (do pełna) i natychmiast szczelnie zamknij. Słoiki ułóż na ok. 5 min dnem do góry. *rekomendujemy słodzenie: minimum 150 g cukru lub 150 g fruktozy, lub 150 g ksylitolu, lub 150 g erytrolu, lub 150 g miodu. WSKAZÓWKI: * Przy przyrządzaniu konfitur z większej ilości owoców przyjmij proporcję 2 kg owoców + 2 Żelfixy. Nie zalecamy stosowania jednorazowo większej ilości składników. * Na konsystencję konfitur może mieć wpływ szereg czynników, m. in.: ilość wody w owocach, stopień dojrzałości, poziom rozdrobnienia czy grubość skórki owocowej. * Z Żelfixem Dr. Oetkera możesz przygotować również przetwory na bazie warzyw. Zawiera substancje konserwujące: Tak Wartość energetyczna kJ: 1265 kJ Zawartość tłuszczów (ogólnie): 0 g Parametry produktu: : Inne informacje o zawartości: : Regał: 0 Branża: 20 Wartość energetyczna kcal: 300 kcal Zawartość soli: 2,3 g Produkt fabrycznie nowy. ➡️ Kategoria :Supermarket/Produkty spożywcze/Produkty sypkie/Artykuły śniadaniowe/Płatki Dr. Oetker Żelfix uniwersalny 20g ✅ Inny ✅ Numer: 5900437811857, S-14685093. ✅ Waga: 0.02 kg.

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Dr Oetker
Waga (g)
  • 20
Liczba sztuk w opakowaniu
  • 1