Domowy wyrób wędlin. Kiełbasy, szynki, pasztety, podroby Kórnik

4,5
1 opinia

Wędlinę można przygotować w domu samodzielnie! Od tej chwili zrobienie swojskiej wędliny będzie łatwe! Sami zdecydujecie, co dać do środka i jak powinna smakować. Cosima Bellersen Quirini poprowadzi cię za rękę, krok po kroku do pierwszego domowego wyrobu. Dzięki sprytnym wskazówkom i oryginalnym …

od 13,99 Najbliżej: 18 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Wędlinę można przygotować w domu samodzielnie! Od tej chwili zrobienie swojskiej wędliny będzie łatwe! Sami zdecydujecie, co dać do środka i jak powinna smakować. Cosima Bellersen Quirini poprowadzi cię za rękę, krok po kroku do pierwszego domowego wyrobu. Dzięki sprytnym wskazówkom i oryginalnym dodatkom wykreujesz nadzwyczajne rodzaje wędlin we własnej kuchni. Zapraszamy do degustacji! Koperkowe salami, śmietankowa pasztetowa z pieczonymi owocami, metka z ziołami, bawarski pasztet, salami jagnięce z porto… Proste i przepyszne!

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Autor
  • Cosima Bellersen Quirini
Format
  • 17x23.5 cm
Wybrane wydawnictwa
  • REA
Rok wydania
  • 2013
Ilość stron
  • 144
Okładka
  • Miękka
ISBN
  • 9788375446234

Opinie Domowy wyrób wędlin. Kiełbasy, szynki, pasztety, podroby Kórnik

Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.

Ocena ogólna
4,5 na podstawie 1 opinia
  • aga
    4,5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.