Agar-Agar naturalny zagęstnik 20g Konstantynów Łódzki

4,5
3 opinie

Agar-agar wytwarzany jest z podwodnych plantacji krasnorostów - czerwonych alg morskich, wydobywanych u wybrzeży Japonii. Jest to produkt w pełni naturalny, znany ludzkości i stosowanym od kilkuset lat. Głównie wykorzystywany jest jako naturalny, bezsmakowy środek żelujący przy produkcji na …

od 7,69 Najbliżej: 5 km

Liczba ofert: 3

Oferta sklepu

Opis

Agar-agar wytwarzany jest z podwodnych plantacji krasnorostów - czerwonych alg morskich, wydobywanych u wybrzeży Japonii. Jest to produkt w pełni naturalny, znany ludzkości i stosowanym od kilkuset lat. Głównie wykorzystywany jest jako naturalny, bezsmakowy środek żelujący przy produkcji na przykład ptasiego mleczka, galaretek, dżemów, pasztetów, jaj, sałatek, ryb czy mięs, a także w kosmetyce.Jest doskonałą galaretką, która nie rozpuszcza się w temperaturze pokojowej. Składniki: Agar-Agar. Sposób przygotowania: Aby otrzymać 1 litr galaretki należy przygotować: 1 litr soku owocowego, 15 dkg cukru, 1 dkg agaru. Sok z cukrem zagotować. Do gotującego się soku wsypywać stopniowo agar, dobrze wymieszać i ostudzić. Przechowywać w suchym i zaciemnionym miejscu. Informacja o alergenach: Produkt może zawierać śladowe ilości soi, selera, glutenu, gorczycy, sezamu, orzechów, mleka, jaj, ze względu na używanie na terenie zakładu tych alergenów. Kraj pochodzenia: Hiszpania

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Smakosz
Waga (g)
  • 30
Cechy
  • Nie zawiera cukru

Opinie Agar-Agar naturalny zagęstnik 20g Konstantynów Łódzki

Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.

Ocena ogólna
4,5 na podstawie 3 opinie
  • k...5
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Lepsze niż żelatyna
  • Małgorzata
    4,5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Dobry produkt
  • Użytkownik Ceneo
    4