Bartolini Makaron durum z algami morskimi gniazda 250 g Bio Kołobrzeg

Makaron durum z algami morskimi to kolejny z serii eko produktów przygotowanych przez markę Bartolini. Idealne uzupełnienie codziennego jadłospisu i propozycja całkowicie uniwersalna – zadowoli zarówno wegetarian, jak i mięsożerców. Makaron ten powstał na bazie starannie dobranych składników, które …

od 6,68 Najbliżej: 39 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Makaron durum z algami morskimi to kolejny z serii eko produktów przygotowanych przez markę Bartolini. Idealne uzupełnienie codziennego jadłospisu i propozycja całkowicie uniwersalna – zadowoli zarówno wegetarian, jak i mięsożerców. Makaron ten powstał na bazie starannie dobranych składników, które pochodzą z ekologicznych rolnictw. Świetnie sprawdzi się w diecie osób planujących schudnąć – nie posiada konserwantów, glutenu ani cukru. To także pełnowartościowa propozycja dla tych z Was, którzy zmagają się z problemami ze strony układu trawiennego. Makaron doskonale komponuje się z warzywami i tofu, ale także z mięsem takim jak drób czy wołowina. Każdy znajdzie coś dla siebie! Makaron durum z algami morskimi (gniazda) marki Bartolini: Produkt powstały na bazie starannie wyselekcjonowanych składników pochodzących z rolnictw ekologicznych, Produkt pozbawiony konserwantów, cukru i glutenu, Idealny dla osób, które cenią sobie zdrowe odżywianie lub zmagają się z dolegliwościami ze strony układu trawiennego, Sprawdzi się jako dodatek do dań azjatyckich, ale nie tylko – można go także przyrządzić z kurczakiem, wołowiną czy warzywami. Bartolini to firma specjalizująca się w produkcji makaronu – uniwersalnego rozwiązania, dzięki któremu powstają szybkie i pełnowartościowe dania. W ofercie tego producenta znajdziecie propozycje klasyczne, wersje bezglutenowe, ekologiczne a także makarony stworzone z myślą o najmłodszych. To gwarancja wysokiej jakości, starannie selekcjonowanych składników i zaangażowania pracowników, dzięki którym powstają jedne z najlepszych makaronów w Polsce. Składniki: Semolina* (mąka z pszenicy durum*), algi morskie* (spirulina) 3%. * certyfikowany składnik ekologiczny Wartości odżywcze w 100g ugotowanego produktu: Wartość energetyczna: 740 kJ / 175 kcal Tłuszcz: 0,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g Węglowodany: 34 g w tym cukry: 0,6 g Błonnik: 2,0 g Białko: 7,2 g Sól: 0,02 g Sposób przygotowania: Przed spożyciem gotować 8 minut, al dente 6 minut (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody). Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu.

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Bartolini
Typ
  • Durum
Rodzaj
  • Wstążka
Waga (g)
  • 250
Liczba sztuk w opakowaniu
  • 10
Cechy
  • Produkt ekologiczny
  • Produkt wegański
  • Produkt wegetariański
Typ produktu
  • Makaron
Certyfikat
  • Ekologiczny
  • Bio
  • Rolnictwo Ekologiczne

Opinie Bartolini Makaron durum z algami morskimi gniazda 250 g Bio Kołobrzeg

Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.

Ocena ogólna
5 na podstawie 2 opinie
  • g...a
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Jakość makaronu Bartolini jest bardzo dobra, przepysznie smakuje
    • aromat
    • jakość
    • smak
  • dodoszcz
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Nie mam zastrzeżeń. Wszystkim dmakował, nawet cieciom niejadkom