Organizacja produkcji gastronomicznej Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.2 podręcznik / REA - Hanna Górska-Warsewicz - Dostaw Kłecko

Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2 WSiP ✅ ✔️ Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Obejmuje tematy dotyczące planowania …

od 45,54 Najbliżej: 15 km

Liczba ofert: 9

Oferta sklepu

Opis

Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2 WSiP ✅ ✔️ Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji potraw i napojów, organizacji produkcji potraw i napojów, kontroli produkcji potraw i napojów, receptur i kart menu, kalkulacji cen potraw i napojów w gastronomii. Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na szybkie i efektywne przyswojenie materiału. ➡️ ISBN: 9788302150388 Autor: Hanna Górska-Warsewicz, Beata Bilska, Beata Sawic Wydawnictwo/Producent: WSiP Strony: 192 Format: 17x24 cm Oprawa: broszurowa Rok wydania: 2021 Dodatkowe informacje. Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2 ✅ WSiP ✅ Numer: 9788302150388, ATE-172316-KS. ✅ Ilośc dzni do wysyłki:3. ✅ Waga: W opisie kg. ul> ➡️ Do nauki zawodu / Branża gastronomiczna / Technik żywienia i usług gastronomicznych ➡️ Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2 to gwarancja doskonałej jakości i niezawodności, zaprojektowana z myślą o najbardziej wymagających użytkownikach. ➡️ Innowacyjne technologie i perfekcyjne wykonanie sprawiają, że produkt wyznacza nowe standardy na rynku. ➡️ Każdy element został starannie dopracowany, aby zapewnić maksymalną wygodę, trwałość i satysfakcję z użytkowania. ➡️ Wybierając Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2, inwestujesz w produkt, który spełni najwyższe oczekiwania i sprawdzi się w każdej sytuacji.

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Autor
  • Hanna Górska-Warsewicz
Wybrane wydawnictwa
  • REA
Okładka
  • Miękka
Rok wydania
  • 2015
Ilość stron
  • 192
Szkoła
  • Szkoła średnia
Klasa
  • 1
Przedmiot
  • Przedmioty zawodowe
Rodzaj
  • Tradycyjne podręczniki
Język oryginału
  • Polski
ISBN
  • 9788302150388

Opinie Organizacja produkcji gastronomicznej Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.2 podręcznik / REA - Hanna Górska-Warsewicz - Dostaw Kłecko

Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.

Ocena ogólna
5 na podstawie 2 opinie
  • Anna
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    książki warte zakupu ,są ładnie wykonane ,kolorowe i przejrzyste.Polecam do kupowania.
  • Użytkownik Ceneo
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.