Kulinarna Wiola. Mięsa, ryby i grzyby Katowice

Kulinarna Wiola. Mięsa, ryby i grzyby Autor: Wioleta Wójcik Liczba stron: 192 Format: 162x235 Oprawa: Oprawa miękka ISBN: 978-83-8151-057-8 Wydawnictwo: Wydawnictwo RM Rok wydania: 2022 Tematy: kuchnia polska, domowa kuchnia polska, przepisy Wioli, Kulinarna Wiola, Kulinarna Wiola przepisy, …

od 49,99 Najbliżej: 13 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Kulinarna Wiola. Mięsa, ryby i grzyby Autor: Wioleta Wójcik Liczba stron: 192 Format: 162x235 Oprawa: Oprawa miękka ISBN: 978-83-8151-057-8 Wydawnictwo: Wydawnictwo RM Rok wydania: 2022 Tematy: kuchnia polska, domowa kuchnia polska, przepisy Wioli, Kulinarna Wiola, Kulinarna Wiola przepisy, kulinarna wiola obiady, kulinarna wiola książka, kulinarna wiola blog kulinarny, kulinarna wiola sernik, kulinarna wiola pizza, kulinarna wiola chleb Karkówka w śliwkach, węgierski gulasz wołowy, skrzydełka z kurczaka z duszonymi warzywami, kaczka nadziewana jabłkami. A może coś z ryb – pstrąg z piekarnika, zupa rybna, siekane kotlety rybne? Wyśmienite mogą być także dania z grzybami w roli głównej: grzyby leśne w śmietanie, krupnik z kurkami… Co tym razem ugotujesz z Wiolą? Kolejna książka Kulinarnej Wioli to ponad 120 przepisów na dania mięsne, rybne i z grzybami. Idealne na każdą porę roku i każdą okazję. Wioleta Wójcik, Kulinarna Wiola – gotuje od dzieciństwa, uczyła się od najbliższych jej kobiet: mamy, babć, ciotek, a od kilku lat prezentuje na Facebooku swoje przepisy na smaczne, proste i niedrogie dania tradycyjnej kuchni polskiej.

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Autor
  • Wioletta Wójcik
Wybrane wydawnictwa
  • RM
Okładka
  • Miękka
Rok wydania
  • 2022
Ilość stron
  • 192
Tematyka
  • Grzyby
  • Mięsa
  • Ryby i owoce morza
ISBN
  • 9788381510578