Bavicchi Kiełki Azuki Bio 400G Kartuzy

Dla azjatyckiej nuty... Kiełki "Azuki" mają wysoką zawartość błonnika. Idealne do kuchni orientalnej. Idealne jako dodatek do dań gotowanych lub gotowanych na parze. Zastosowanie: Możesz łatwo i praktycznie przez cały rok uprawiać kiełki w domu. Są gotowe do spożycia w ciągu zaledwie kilku dni. W …

od 34 Najbliżej: 24 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Dla azjatyckiej nuty... Kiełki "Azuki" mają wysoką zawartość błonnika. Idealne do kuchni orientalnej. Idealne jako dodatek do dań gotowanych lub gotowanych na parze. Zastosowanie: Możesz łatwo i praktycznie przez cały rok uprawiać kiełki w domu. Są gotowe do spożycia w ciągu zaledwie kilku dni. W przeciwieństwie do w pełni wyrośniętej rośliny mają większe stężenie składników odżywczych i są łatwiejsze do strawienia. Namocz nasiona przez ok. 10 godzin i usuń wszystkie wadliwe nasiona. Po namoczeniu opłucz nasiona i ułóż je na kiełkownicy zgodnie z tabelą. Użyj wielopoziomowej kiełkownicy i równomiernie rozprowadź nasiona. Podlewaj 2 do 3 razy dziennie, aż do wykiełkowania. Powstałe kiełki należy przechowywać w lodówce, gdzie będą rosły przez kilka dni. Umyj przed jedzeniem

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Bavicchi
Rodzaj
  • Kiełki