Natura Nuova Przecier Gruszkowy Bio 100G Jelenia Góra

4,63
4 opinie

SKŁADNIKI gruszka* (* certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Przecier z gruszek uzyskany z przetwarzania zdrowych i wybranych owoców, pozbawionego części niejadalnych. Pakowanie w Doypack, zamknięte po obróbce cieplnej. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 270 kJ/ 64 kcal Tłuszcz: 0,2 g …

od 3,71 Najbliżej: 39 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

SKŁADNIKI gruszka* (* certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Przecier z gruszek uzyskany z przetwarzania zdrowych i wybranych owoców, pozbawionego części niejadalnych. Pakowanie w Doypack, zamknięte po obróbce cieplnej. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 270 kJ/ 64 kcal Tłuszcz: 0,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,01 g Węglowodany: 14 g w tym cukry: 14 g Błonnik: 2 g Białko: 0,5 g Sól: <0,01g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, bez dostępu światła. Po otwarciu przechowywać w lodówce spożyć w ciągu 24 h.

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Natura Nuova
Typ produktu
  • Przetwory
Waga (g)
  • 100
Liczba sztuk w opakowaniu
  • 18
Certyfikat
  • Bio
Kraj Producenta
  • Włochy
Cechy
  • Nie zawiera cukru
  • Nie zawiera glutenu
  • Produkt wegański
  • Produkt wegetariański

Opinie Natura Nuova Przecier Gruszkowy Bio 100G Jelenia Góra

Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.

Ocena ogólna
4,63 na podstawie 4 opinie
  • U...o
    3,5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    dość rzadka konsystencja, poza tym ok
  • k...a
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    smaczny, jabłko pyszne
    • aromat
    • jakość
    • smak
  • k...a
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Pyszny do ziaren.
  • k...a
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.