Zdjęcie Cultured Foods Roślinny Zamiennik Jaj Do Pieczenia Gotowania Panierowania Oraz Jako Żółtka Bezglutenowy 128g - Jelenia Góra

Cultured Foods Roślinny Zamiennik Jaj Do Pieczenia Gotowania Panierowania Oraz Jako Żółtka Bezglutenowy 128g Jelenia Góra

Roślinny zamiennik jaj vEGGs 128 g Cultured Foods - substytut jajek vEGGS to 100% roślinny zamiennik jajek. Odpowiedni do pieczenia i gotowania wyprodukowany wyłącznie z naturalnych składników. Substytutjajka może być używany w każdym daniu, w którym jajko pełni funkcję łącznika. Wystarczy tylko …

Ostatnia znana cena: 11,46 zł Najbliżej: brak

Liczba ofert: 0

Podobne produkty nowe i używane

Opis

Roślinny zamiennik jaj vEGGs 128 g Cultured Foods - substytut jajek vEGGS to 100% roślinny zamiennik jajek. Odpowiedni do pieczenia i gotowania wyprodukowany wyłącznie z naturalnych składników. Substytutjajka może być używany w każdym daniu, w którym jajko pełni funkcję łącznika. Wystarczy tylko wymieszać proszek vEGGs z wodą i w ciągu 3 minut uzyskamy wegejajko. vEGGs są łatwe w użyciu, nie muszą być przechowywane w lodówce i są bardzo wydajne – jedno opakowanie to równowartość 40 jajek kurzych. vEGGs to produkt idealny dla wegan i osób z alergiami pokarmowymi. Dlaczego vEGGs? 100% naturalne składniki do przygotowania, jako całe jajko* lub żółtko jedno opakowanie = 40 jajek lub żółtek jedna miarka = 1 jajko / żółtko bez cholesterolu idealne do ciast, naleśników, placków, leniwych, panierek, deserów, budyniu itp. bez składników pochodzenia zwierzęcego bez sztucznych składników, GMO, glutenu i innych alergenów biodegradowalne opakowanie bez konieczności przechowywania w lodówce, długa data przydatności Dla tego typu dań polecamy drugi produkt z linii vEGGs: vEGGs Omelette. Sposób przygotowania 1 wegejajko: wlej do naczynia 50 ml wody (2 duże miarki), dodaj 5 ml proszku vEGGs (1 mała płaska miarka) i energicznie wymieszaj. Odstaw na 3 minuty i stosuj jako jajko. 1 wegeżółtko: wlej do naczynia 25 ml wody (1 duża miarka), dodaj 5 ml proszku vEGGs (1 mała płaska miarka) oraz 5 ml oleju (1 mała miarka). Energicznie wymieszaj. Odstaw na 3 minuty i stosuj jak żółtko. Składniki tapioka (skrobia z manioku), mąka ziemniaczana, łuska babki jajowatej, inulina (błonnik z cykorii), substancja zagęszczająca: guma guar*, czarna sól himalajska Kala Namak**, barwnik naturalny: karoteny roślinne. *Guma guar jest całkowicie naturalnym wyciągiem z nasion krzewu guar. **Sól Kala Namak nadaje produktowi jajecznego zapachu. Wartości odżywcze w 100 g suchej mieszanki Wartość energetyczna: 1264 kJ/301 kcal Tłuszcz: 1,4 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany: 56 g - w tym cukry: 2,3 g Błonnik: 27 g Białko: 2,8 g Sól: 1,9 g Informacje dodatkowe: Może zawierać soję i gorczycę . Przechowywać zamknięte w suchym i zacienionym miejscu. Masa netto: 128 g

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Cultured Foods
Liczba sztuk w opakowaniu
  • 1
Cechy
  • Nie zawiera glutenu