Pro-Bio Mieszanka Do Wypieku Chleba Bezglutenowa Bio 500 G - Probio Jawor

MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA BEZGLUTENOWA BIO 500 g - PROBIO PROBIO (mieszanki do wypieków, mąki) SKŁADNIKI mąka z sorgo*, skrobia kukurydziana*, mąka gryczana*, mąka kukurydziana*, kaszka gryczana*, skrobia ziemniaczana*, len brązowy*, słonecznik łuskany*, mąka ryżowa*, sól morska, psyllium*, …

od 17 Najbliżej: 49 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA BEZGLUTENOWA BIO 500 g - PROBIO PROBIO (mieszanki do wypieków, mąki) SKŁADNIKI mąka z sorgo*, skrobia kukurydziana*, mąka gryczana*, mąka kukurydziana*, kaszka gryczana*, skrobia ziemniaczana*, len brązowy*, słonecznik łuskany*, mąka ryżowa*, sól morska, psyllium*, pestki dyni łuskane*, kminek łamany* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Sypka mieszanka do przygotowania chleba. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Do 500 g mieszanki dodać 750 ml letniej wody i 14 g świeżych drożdży. Wymieszać. Gotowe ciasto o konsystencji ciasta naleśnikowego wlać do natłuszczonej masłem i posypanej mąką formy, przykryć i pozostawić na 40 min do wyrośnięcia. Piec 10 min w nagrzanym do 250°C piekarniku, a następnie 30 min przy 190°C. Chleb wyjąć z formy i dopiec 10 min do uzyskania złocistej skórki. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1497 kJ/358 kcal Tłuszcz: 5,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g Węglowodany: 66 g w tymcukry: 0,8 g Błonnik: 6,0 g Białko: 7,2 g Sól: 2,5 g INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać SEZAM. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze poniżej 25°C. Jednostka: szt Masa brutto: 0,523 Kategoria specjalna: _Mieszanki do przygotowywania potraw; _WSZYSTKIE; _* Wysokość opakowania jednostkowego (cm): 18.50 Masa netto (g): 500 Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 60 Szerokość opakowania jednostkowego (cm): 8.50 Głębokość opakowania jednostkowego (cm): 8.50 Bez Cukru: BEZ CUKRU (w składnikach) BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja) BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach) CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO Kraj pochodzenia: Czechy Producent: PROBIO (mieszanki do wypieków. mąki) PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES: PRO-BIO. SPOL. S R.O... LIPOVA 40. 78832 STARÉ MĚSTO P. SNĚŽNÍKEM WEGAŃSKI: WEGAŃSKI WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Pro-Bio
Waga (g)
  • 500
Liczba sztuk w opakowaniu
  • 2
Cechy
  • Nie zawiera glutenu
  • Produkt wegański
Certyfikat
  • Bio

Opinie Pro-Bio Mieszanka Do Wypieku Chleba Bezglutenowa Bio 500 G - Probio Jawor

Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.

Ocena ogólna
5 na podstawie 3 opinie
  • m...k
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Chlebek z tej mąki to pychotka ,polecam w 100 % ! :)
    • aromat
    • jakość
    • smak
  • REGINA
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    polecam
    • aromat
    • jakość
    • smak
  • g...a
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Pyszna
    • aromat
    • jakość
    • smak