Mieszanka do pieczenia brownie bezglutenowa bio 4 Jawor

Mieszanka do pieczenia brownie bezglutenowa 400 g Producent: Bauck Hof EAN: 4015637824130 Pojemność (ml): Masa netto (g): 400 Waga (g): 468.000 Wegański: tak Wegetariański: tak Bez glutenu: tak Mieszanka do pieczenia brownie bezglutenowa 400 g bio Składniki surowy cukier trzcinowy*, skrobia …

od 20 Najbliżej: 49 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Mieszanka do pieczenia brownie bezglutenowa 400 g Producent: Bauck Hof EAN: 4015637824130 Pojemność (ml): Masa netto (g): 400 Waga (g): 468.000 Wegański: tak Wegetariański: tak Bez glutenu: tak Mieszanka do pieczenia brownie bezglutenowa 400 g bio Składniki surowy cukier trzcinowy*, skrobia kukurydziana*, płatki gorzkiej czekolady* 15% (surowy cukier trzcinowy*, masa kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyna słonecznikowa*), mąka ryżowa pełnoziarnista*, kakao w proszku* 8%, substancja zagęszczająca: mączka z chleba świętojańskiego*, sól morska, wanilia* (*certyfikowany składnik ekologiczny) Wartości odżywcze W 100 g Wartość energetyczna: 1663 kJ / 393 kcal Tłuszcz: 5,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g Węglowodany: 81 g w tym cukry: 54 g Błonnik: 4,4 g Białko: 4,1 g Sól: 0,19 g Sposób przygotowania i przechowywania CIASTO BROWNIE: Rozgrzać piekarnik do 175 stopni C. Zawartość opakowania wymieszać z 200 g miękkiego masła, 2 jajkami i 100 ml mleka, aby uzyskać gładką masę. Masę rozprowadzić w formie do pieczenia (ok. 20 X 20 cm). Piec przez 25 minut. CIASTO WEGETARIAŃSKIE: Rozgrzać piekarnik do 175 stopni C. Zawartość opakowania wymieszać z 150 g miękkiej margaryny, 2 łyżeczkami mączki chleba chleba świętojańskiego lub mąki sojowej, 100 ml wody lub napoju sojowego, aby uzyskać gładką masę. Masę rozprowadzić w formie do pieczenia (ok. 20 X 20 cm). Piec przez 25 minut. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Informacja alergenna Może zawierać mleko (łącznie z laktozą).

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Bauck Hof
Cechy
  • Nie zawiera glutenu
Certyfikat
  • Ekologiczny