Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Tom II. Część 2. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik. Szkoły ponadgimnazjalne Jasień
Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Część 2. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik Kwalifikacja SPC.01 9788302147197 Autor: Magdalena Kaźmierczak Numer dopuszczenia MEN: 54/2013 Wydawnictwo: WSiP Oprawa: Miękka IFormat: 16.5x24.0cm Podręcznik do nauki zawodów technik technologii …
Liczba ofert: 1
Oferta sklepu
Specyfikacja
Podstawowe informacje
Autor |
|
Wybrane wydawnictwa |
|
Okładka |
|
Format |
|
Rok wydania |
|
Ilość stron |
|
Szkoła |
|
Klasa |
|
Przedmiot |
|
Rodzaj |
|
Język oryginału |
|
ISBN |
|