Zdjęcie Schronisko Bukowina Nduja Spilinga Calippo 200g - Grodzisk Wielkopolski

Schronisko Bukowina Nduja Spilinga Calippo 200g Grodzisk Wielkopolski

Włoska Nduja Spilinga - Calippo Nduja di Spilinga – miękka kiełbasa do smarowania Nduja di Spilinga to ciekawy element włoskiej kuchni, tym razem przygotowany przez markę Callipo. Jest to drobno mielona wersja kiełbasy, która nadaje się do smarowania. składa się z drobno mielonych, tłustych części …

Ostatnia znana cena: 29,95 zł Najbliżej: brak

Liczba ofert: 0

Podobne produkty nowe i używane

Opis

Włoska Nduja Spilinga - Calippo Nduja di Spilinga – miękka kiełbasa do smarowania Nduja di Spilinga to ciekawy element włoskiej kuchni, tym razem przygotowany przez markę Callipo. Jest to drobno mielona wersja kiełbasy, która nadaje się do smarowania. składa się z drobno mielonych, tłustych części mięsa wieprzowego oraz samego tłuszczu wieprzowego, a także 25% papryczek pikantnych, 3% oliwy oraz soli. Do sosów kawałek nduji wystarczy, aby nadać im wyjątkowy, pełny smak i podkreślić aromat przypraw. Nduja di Spilinga jest dostępna w słoiku o pojemności 200 g. Zobacz, jak w kuchni używana jest nduja di Spilinga Nduja di Spilinga to dodatek do Twojej kuchni, który sprawdzi się w wielu zastosowaniach. Przede wszystkim jest to wyśmienite smarowidło, które jednak podaje się jako dodatke do innych dań. Niespecjalnie nadaje się na kanapki – kawałek nduji wystarczy rozgnieść jednak na cieście do pizzy, aby stworzyć bardzo smaczny dodatek do klasycznego sosu. Jako że nduja di Spilinga nadaje się do smarowania, może być też stosowana na przykład do marynowania mięs oraz przygotowywania do nich aromatycznych sosów – kawałek nduji wystarczy dodać do marynaty i rozgnieść z przyprawami. Nduja di Spilinga – co wyróżnia ten niezwykły produkt Aromatyczna, bardzo wyrazista w smaku nduja di Spilinga to dodatek, który powstaje ze starannie wyselekcjonowanego mięsa i tłuszczu wieprzowego z dodatkiem papryczek, oliwy oraz soli. Specjalna konsystencja sprawia, że nduja di Spilinga doskonale nadaje się do smarowania – składa się z drobno mielonych, tłustych części i zblendowanych papryczek. Nduja di Spilinga nie zawiera konserwantów i sztucznych dodatków. Jest za to pasteryzowana, co przedłuża jej termin spożycia. Dopóki nduja di Spilinga nie jest otwarta, nie wymaga przechowywania w lodówce. Składniki: 'Nduja (92%) tłuszcz wieprzowy 42%, wieprzowina 30%, papryczka chili 25%, sól 3%), oliwa z oliwek 8%.masa netto: 200gWartość odżywcza dla 100 g: Energia: 2199 kJ/ 532 kcal Tłuszcze: 50 g, w tym nasycone: 23 g; Węglowodany 0 g, w tym cukier 0 g; Białko: 20 g; Sól: 2,2 g.Kraj pochodzenia: WłochySposób przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od promieni słonecznychData ważności:

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Schronisko Bukowina
Model
  • 5469
Waga (g)
  • 200
Cechy
  • Nie zawiera glutenu

Opinie Schronisko Bukowina Nduja Spilinga Calippo 200g

Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.

Ocena ogólna
5 na podstawie 4 opinie
  • m...a
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    bardzo ostra, dobry dodatek do sosów, tostów, zapiekanek
  • m...5
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Oryginalna prawdziwa ekstra
    • aromat
    • jakość
    • smak
  • k...n
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Bardzo pyszna nduja!!
    • aromat
    • jakość
    • smak
  • t...k
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Smaczna
    • aromat
    • jakość
    • smak