Natumi Zagęszczony Produkt Sojowy Do Gotowania I Pieczenia Bezglutenowy Bio 200ml Gozdnica

KREM SOJOWY DO GOTOWANIA I PIECZENIA BEZGLUTENOWY BIO 200 ml - NATUMINATUMI (napoje i kremy roślinne)SKŁADNIKI woda, olej słonecznikowy* (15 %), SOJA* (6,2 %), syrop glukozowy*, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, sól morska. (*certyfikowany składni ekologiczny) OPIS …

od 6 Najbliżej: 39 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

KREM SOJOWY DO GOTOWANIA I PIECZENIA BEZGLUTENOWY BIO 200 ml - NATUMINATUMI (napoje i kremy roślinne)SKŁADNIKI woda, olej słonecznikowy* (15 %), SOJA* (6,2 %), syrop glukozowy*, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, sól morska. (*certyfikowany składni ekologiczny) OPIS Naturalnie bez glutenu i laktozy. Doskonale nadaje się do gotowania, pieczenia oraz ubijania. Wysoka zawartość kwasów tłuszczowych nienasyconych. Wstrząsnąć przed spożyciem. Produkt UHT. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA W celu ubicia produkt należy schłodzić. Po wyjęciu z lodówki zmiksować na najwyższych obrotach. W trakcie ubijania dodać usztywniacz do ubitej śmietany i kontynuować miksowanie, aż osiągniemy pożądaną konsystencję. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml Wartość energetyczna - 704 kJ/171 kcal Tłuszcz - 17 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 2,0 g w tym kwasy tłuszczowe jednonienasycone - 3,9 g w tym kwasy tłuszczowe wielonienasycone - 10,5 g Węglowodany - 2,2 g w tym cukry - 2,0 g Błonnik - 0,8 g Białko - 2,7 g Sól - 0,10 g INFORMACJA ALERGENNA Napój produkowany w zakładzie, w którym przetwarzane są również orzechy. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4 dni. Producent:NATUMI (napoje i kremy roślinne)

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Natumi
Pojemność (l)
  • 0,2
Cechy
  • Nie zawiera glutenu