Grzyby I Owoce Leśne. Domowa Spiżarka Gniezno

Późnym latem i jesienią lasy pełne są zapalonych grzybiarzy, a także amatorów dzikich owoców w rodzaju malin, jagód lub jeżyn. Jeżeli nie potrafisz odróżniać gatunków grzybów, zwyczajnie nie masz chęci na bieganie po lesie lub Twoje sprawdzone miejsca zostały już dawno ogołocone – zajrzyj do …

od 7 Najbliżej: 49 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Późnym latem i jesienią lasy pełne są zapalonych grzybiarzy, a także amatorów dzikich owoców w rodzaju malin, jagód lub jeżyn. Jeżeli nie potrafisz odróżniać gatunków grzybów, zwyczajnie nie masz chęci na bieganie po lesie lub Twoje sprawdzone miejsca zostały już dawno ogołocone – zajrzyj do zaprzyjaźnionego sklepu. Po powrocie do domu koniecznie przygotuj na obiad udka kaczki z grzybami, a resztę ukiś lub zamarynuj. Dzięki naszej książce wyczarujesz także desery, wypieki i zdrowe sałatki z dodatkiem owoców leśnych. Grzyby i owoce leśne – Domowa spiżarka Odkryj tajniki leśnych skarbów z książką "Grzyby i owoce leśne. Domowa spiżarka". To doskonały przewodnik dla miłośników kulinariów, którzy pragną wzbogacić swoje potrawy o smak dzikich grzybów i owoców. Dzięki tej publikacji nauczysz się, jak wykorzystać leśne dary w swojej kuchni, tworząc wyjątkowe dania i przetwory. Dla kogo jest ta książka? Miłośnicy grzybobrania i owoców leśnych Osoby, które chcą wzbogacić swoją dietę o naturalne składniki Kucharze amatorzy szukający nowych inspiracji kulinarnych Rodziny pragnące przygotować zdrowe posiłki z leśnych darów Co zyskasz dzięki tej publikacji? Praktyczne przepisy na dania z grzybami i owocami leśnymi Wskazówki dotyczące zbierania i przechowywania grzybów oraz owoców Inspiracje na desery, wypieki i sałatki z dodatkiem leśnych skarbów Możliwość odkrycia nowych smaków i aromatów w codziennych potrawach Kluczowe tematy i obszary Przepisy kulinarne z grzybami i owocami leśnymi Techniki konserwacji i przechowywania leśnych darów Sezonowe zbieranie grzybów i owoców Zdrowe odżywianie i wykorzystanie naturalnych składników O Wydawcy Wydawnictwo Olesiejuk to renomowany wydawca specjalizujący się w literaturze kulinarnej. Dzięki bogatej ofercie poradników i książek kucharskich, Olesiejuk dostarcza czytelnikom inspiracji do odkrywania nowych smaków i technik kulinarnych. Producent/osoba odpowiedzialna za bezpieczeństwo produktuDressler Dublin sp. z o.o.Poznańska 9105-850 Ożarów Mazowieckiwydawnictwo@dressler.com.pl+48 22 733 50 00

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Autor
  • praca zbiorowa
Wybrani autorzy
  • Praca zbiorowa
Wybrane wydawnictwa
  • Olesiejuk
Okładka
  • Miękka
Format
  • 21.5x21.5 cm
Rok wydania
  • 2015
Ilość stron
  • 160
Język oryginału
  • Polski
Tematyka
  • Samodoskonalenie
ISBN
  • 9788327435057
Dystrybucja
  • None