Bakalland Baton Proteinowy Kakao 35G Głowno

Baton proteinowy z dodatkiem kakao,w którym głównym źródłem białka jest izolat białek mleka (MPI), charakteryzujący się wysoką wartością biologiczną. Wzbogacony w witaminy: A, C, D, B1, B2, B6, B12 oraz magnez Składniki: Izolat białek mleka MPI 31,6%, substancja słodząca: maltitole; pasta z …

od 3,73 Najbliżej: 25 km

Liczba ofert: 7

Oferta sklepu

Opis

Baton proteinowy z dodatkiem kakao,w którym głównym źródłem białka jest izolat białek mleka (MPI), charakteryzujący się wysoką wartością biologiczną. Wzbogacony w witaminy: A, C, D, B1, B2, B6, B12 oraz magnez Składniki: Izolat białek mleka MPI 31,6%, substancja słodząca: maltitole; pasta z prażonych orzeszkówarachidowych, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; izolat białka sojowego, olej palmowy, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 3%, błonnik akacjowy, aromaty, sól, emulgator: lecytyny; witaminy: C, B6, A, D, B12, ryboflawina (B2), tiamina (B1); magnez. Wartości odżywcze: W 100 g: Wartość energetyczna 1543 kJ/368 kcal Tłuszcz 14 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 7,0 g Węglowodany 21 g w tym cukry 1,0 g Błonnik 2,8 g Białko 38 g Sól 1,13 g Witaminy i składniki mineralne w 100 g: Witamina A 349 µg Witamina D 2,2 µg Witamina C 34 mg Tiamina (Wit.B1) 0,49 mg Ryboflawina (Wit.B2) 0,60 mg Witamina B6 0,60 mg Witamina B12 1,1 µg Magnez 163 mg Sposób przygotowania i przechowywania: Produkt gotowy. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu Informacja alergenna: Produkt zawiera orzeszki ziemne , soję i mleko, może zawierać: Zboża zawierające gluten, orzechy i nasiona sezamu Dane producenta/dystrybutora: Bakalland S.A., ul. Fabryczna 5, 00-446 Warszawa

Specyfikacja

Informacje podstawowe

Marka
  • Bakalland
Pojemność
  • 35 g
Ilość porcji w opakowaniu
  • 46
Cechy
  • Bez aspartamu
  • Bez cukru
  • Bez glutenu