Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Tom II. Część 2. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik. Szkoły ponadgimnazjalne Gliwice

Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Część 2. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik Kwalifikacja SPC.01 9788302147197 Autor: Magdalena Kaźmierczak Numer dopuszczenia MEN: 54/2013 Wydawnictwo: WSiP Oprawa: Miękka IFormat: 16.5x24.0cm Podręcznik do nauki zawodów technik technologii …

od 57,60 Najbliżej: 0,4 km

Liczba ofert: 12

Oferta sklepu

Opis

Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Część 2. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik Kwalifikacja SPC.01 9788302147197 Autor: Magdalena Kaźmierczak Numer dopuszczenia MEN: 54/2013 Wydawnictwo: WSiP Oprawa: Miękka IFormat: 16.5x24.0cm Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego, a także wyczerpująco omawia typowe wyroby ciastkarskie. Każdy rodzaj produktu uczeń ma szansę wykonać samodzielnie, korzystając z gotowego przepisu i procedur, które często uwzględniają różnice w wyposażeniu szkolnych pracowni. Kontrolę umiejętności praktycznych wspomagają tabele z zestawieniem wad, które powstały w wyrobach na skutek błędów najczęściej popełnianych w procesie produkcji. Pytania na zakończenie rozdziałów sprawdzają nie tylko wiedzę, ale także zachęcają do doskonalenia umiejętności. Stan: Nowy ISBN: 9788302147197 Wydawnictwo: WSIP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne Tytuł: Technologie produkcji cukierniczej Podręcznik Część 2 Autor: Magdalena Kaźmierczak Rodzaj: tradycyjny podręcznik Rok wydania: 2014 Okładka: miękka Klasa: wieloletnie Waga produktu z opakowaniem jednostkowym: 0.454 Liczba stron: 304 Wysokość produktu: 10

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Autor
  • Magdalena Kaźmierczak
Wybrane wydawnictwa
  • REA
Okładka
  • Miękka
Format
  • 17,6x25,0
Rok wydania
  • 2014
Ilość stron
  • 304
Szkoła
  • Przedszkole
Klasa
  • 2
Przedmiot
  • Przedmioty zawodowe
Rodzaj
  • Tradycyjne podręczniki
Język oryginału
  • Polski
ISBN
  • 9788302147197

Opinie Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Tom II. Część 2. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik. Szkoły ponadgimnazjalne Gliwice

Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.

Ocena ogólna
5 na podstawie 7 opinii
  • a...l
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    To podręcznik więc niezbedny
  • n...c
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    KSIĄŻKI DO NAUKI ZAWODU
  • l...a
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Zgodny z oczekiwaniami.
  • w...1
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Wszystko ok
    • akcja
    • fabuła
    • jakość wydania
  • s...3
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.