Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja TG.07. Część 2<br /> Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponad Gliwice
Pozycja "Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja HGT.02/TG.07. Część 2. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz" to podręcznik autorstwa Anny Kmiołek-Gizary, dedykowany uczniom przygotowującym się do wykonywania opisanych zawodów. Pozycja ta cechuje się …
Liczba ofert: 1
Oferta sklepu
Specyfikacja
Podstawowe informacje
Autor |
|
Wybrane wydawnictwa |
|
Okładka |
|
Format |
|
Rok wydania |
|
Ilość stron |
|
Szkoła |
|
Klasa |
|
Przedmiot |
|
Rodzaj |
|
ISBN |
|
Pozostałe
Model |
|