Szkoła czekolady Gdynia

Czekoladowe praliny, eklerki, musy, makaroniki, muffinki, lody, nugaty, babeczki, suflety, tarty.... Dlaczego nie zrobić tych wszystkich czekoladowych smakołyków samemu? Le Cordon Bleu® otwiera swoje podwoje. Odkryj mistrzowskie sposoby przygotowywania deserów czekoladowych i wyrobów cukierniczych! …

od 103,20 Najbliżej: 14 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Czekoladowe praliny, eklerki, musy, makaroniki, muffinki, lody, nugaty, babeczki, suflety, tarty.... Dlaczego nie zrobić tych wszystkich czekoladowych smakołyków samemu? Le Cordon Bleu® otwiera swoje podwoje. Odkryj mistrzowskie sposoby przygotowywania deserów czekoladowych i wyrobów cukierniczych! ·Sztuka temperowania czekolady, sporządzania ganaszu, formowania czekoladowych słodyczy, wiórków, wachlarzy i innych dekoracji. ·Przepisy z całego świata, a także bardziej wyszukane receptury na specjalne okazje. ·Szczegółowe instrukcje, które pomogą zwizualizować poszczególne etapy przygotowania najbardziej skomplikowanych przepisów. 210 ILUSTRACJI KROK PO KROKU Założona w Paryżu w 1895 roku Le Cordon Bleu® to międzynarodowa sieć szkół zajmujących się edukacją w zakresie różnych sztuk kulinarnych i zawodów gastronomicznych. Zespół nauczycieli składa się z uznanych na całym świecie szefów kuchni i profesjonalistów z branży gastronomicznej. Szkoła zapewnia wysoki poziom wiedzy poparty wieloletnim doświadczeniem oraz przekazuje swoim uczniom zamiłowanie do sztuki kulinarnej. Producent/osoba odpowiedzialna za bezpieczeństwo produktuWydawnictwo Jednośćul. Jana Pawła II 425-025 Kielcejednosc@jednosc.com.pl41 349 50 00

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Autor
  • Opracowanie zbiorowe
Wybrani autorzy
  • Praca zbiorowa
Wybrane wydawnictwa
  • Jedność
Okładka
  • Twarda
Rok wydania
  • 2025
Ilość stron
  • 312
Tematyka
  • Desery
ISBN
  • 9788383533025