Bioterm 100900 Gdynia

4,67
3 opinie

· Profesjonalny sprzęt 2 w 1 w Twojej kuchni - do kontrolowania temperatury panującej w piekarniku, a także temperatury potraw w trakcie ich pieczenia, wędzenia lub gotowania. · Z podwójną skalą temperatury - od +30 do +100°C i od +50 do 300°C - interesujące Cię dane odczytasz na jednej tarczy. · …

od 17,99 Najbliżej: 5,2 km

Liczba ofert: 10

Oferta sklepu

Opis

· Profesjonalny sprzęt 2 w 1 w Twojej kuchni - do kontrolowania temperatury panującej w piekarniku, a także temperatury potraw w trakcie ich pieczenia, wędzenia lub gotowania. · Z podwójną skalą temperatury - od +30 do +100°C i od +50 do 300°C - interesujące Cię dane odczytasz na jednej tarczy. · Trwały i solidny - z wysokiej jakości stali nierdzewnej, bezpiecznej dla Twojego zdrowia. · Precyzyjny, z dwoma czujnikami temperatury - jedna z nich znajduje się w szpikulcu, który wbijamy w potrawę (w obszarze między 0,5 cm a 1 cm od początku szpikulca), natomiast druga znajduje się przy tarczy i mierzy temperaturę z otoczenia potrawy. · Wygodny w użytkowaniu - z graficzną, czytelną podziałką wskazującą idealną temperaturę gotowego drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny. Trwały, solidnie wykonany termometr gastronomiczny z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Idealny do kontrolowania temperatury panującej w Twoim piekarniku, a także temperatury potraw podczas procesu pieczenia, wędzenia czy gotowania. Urządzenie wyposażone jest w podwójną skalę temperatury: od+30 do +100°C i od +50 do +300°C (dane odczytasz na jednej tarczy). Precyzyjny, z dwoma czujnikami temperatury - jeden z nich znajduje się w szpikulcu, który wbijamy w potrawę (w obszarze między 0,5 cm a 1 cm od początku szpikulca), natomiast drugi znajduje się przy tarczy i mierzy temperaturę z otoczenia potrawy. Na tarczy termometru dodatkowo umieszczona jest graficzna podziałka, wskazująca zalecaną temperaturę przyrządzenia dla drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny. Urządzenie ma również dużą, czytelną białą tarczę, która ułatwi i usprawni przeprowadzanie kontroli temperatury. Kontrolowanie temperatury może stać się dziecinnie proste? Zdecydowanie, tak. Aby dokonać prawidłowego pomiaru temperatury wystarczy, że wbijesz sondę w przygotowywane mięso. Czujnik temperatury znajduje się między 0,5 cm a 1 cm od początku szpikulca, dlatego warto zadbać o to, by termometr został odpowiednio wbity w przygotowywaną potrawę. Użyj naszego termometru kulinarnego 2 w 1 z podwójną skalą i delektuj się smacznymi, domowymi wyrobami! CECHY · Długość: 5.2 cm · Szerokość: 5.2 cm · Wysokość: 14.8 cm · Masa: 34.0 g · Jednostka wyświetlania temperatury: °C · Kolor tarczy: biała · Rodzaj: analogowe · Sonda: szpilkowa · Zakres pomiaru temperatury [°C]: od 50 do 300

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Kolor
  • Srebrne
Producent
  • Bioterm

Opinie Bioterm 100900 Gdynia

Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.

Ocena ogólna
4,67 na podstawie 3 opinie
  • h...2
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    jeszcz nie próbowała , ale mam nadzieje,że spełni moje oczekiwania
  • s...a
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    myślę że będzie przydatny. Jest to prezent
  • meg
    4
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Przydatny do pieczenia