Zdjęcie Bavicchi Kiełki Azuki Bio 400G - Gdynia

Bavicchi Kiełki Azuki Bio 400G Gdynia

Dla azjatyckiej nuty... Kiełki "Azuki" mają wysoką zawartość błonnika. Idealne do kuchni orientalnej. Idealne jako dodatek do dań gotowanych lub gotowanych na parze. Zastosowanie: Możesz łatwo i praktycznie przez cały rok uprawiać kiełki w domu. Są gotowe do spożycia w ciągu zaledwie kilku dni. W …

Ostatnia znana cena: 34,00 zł Najbliżej: brak

Liczba ofert: 0

Podobne produkty nowe i używane

Opis

Dla azjatyckiej nuty... Kiełki "Azuki" mają wysoką zawartość błonnika. Idealne do kuchni orientalnej. Idealne jako dodatek do dań gotowanych lub gotowanych na parze. Zastosowanie: Możesz łatwo i praktycznie przez cały rok uprawiać kiełki w domu. Są gotowe do spożycia w ciągu zaledwie kilku dni. W przeciwieństwie do w pełni wyrośniętej rośliny mają większe stężenie składników odżywczych i są łatwiejsze do strawienia. Namocz nasiona przez ok. 10 godzin i usuń wszystkie wadliwe nasiona. Po namoczeniu opłucz nasiona i ułóż je na kiełkownicy zgodnie z tabelą. Użyj wielopoziomowej kiełkownicy i równomiernie rozprowadź nasiona. Podlewaj 2 do 3 razy dziennie, aż do wykiełkowania. Powstałe kiełki należy przechowywać w lodówce, gdzie będą rosły przez kilka dni. Umyj przed jedzeniem

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Bavicchi
Rodzaj
  • Kiełki