Bioterm Termometr do pieczenia mięs 0-120 stopni 100600 Frampol

4,43
14 opinii

✅ BROWIN - Termometr do pieczenia, wędzenia, gotowania +120"C ✨ Informacje podstawowe Chcesz aby gotowanie stało się jeszcze prostsze? Wyposaż swoją kuchnię w termometr kulinarny do pieczenia, wędzenia i gotowania mięs. Jego solidne wykonanie ze stali nierdzewnej oraz plastikowa osłonka chroniąca …

od 21,10 Najbliżej: 16 km

Liczba ofert: 11

Oferta sklepu

Opis

✅ BROWIN - Termometr do pieczenia, wędzenia, gotowania +120"C ✨ Informacje podstawowe Chcesz aby gotowanie stało się jeszcze prostsze? Wyposaż swoją kuchnię w termometr kulinarny do pieczenia, wędzenia i gotowania mięs. Jego solidne wykonanie ze stali nierdzewnej oraz plastikowa osłonka chroniąca go przed zabrudzeniami i uszkodzeniem pozwoli Ci cieszyć się jego funkcjonalnością przez długi czas! Cechy i zalety termometru / sondy: Profesjonalny sprzęt w Twojej kuchni – termometr kulinarny to niezwykle proste i łatwe w użyciu narzędzie, przydatne podczas pieczenia, wędzenia i gotowania mięs. ​Intuicyjna skala – termometr, oprócz zwykłej skali temperaturowej, posiada również graficzną podziałkę, wskazującą idealną temperaturę gotowego drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny. Solidne wykonanie – termometr wykonano ze stali nierdzewnej, dzięki czemu jest odporny na wysokie temperatury i nadaje się do pieczenia, wędzenia i gotowania wielu potraw. ​ Ochrona przed uszkodzeniem – do termometru dołączona jest plastikowa osłonka, za pomocą której ochronisz szpikulec z sondą przed zabrudzeniem oraz uszkodzeniem. Intuicyjna graficzna skala umieszczona na termometrze pozwala Ci nie tylko na wykonanie pomiaru od 0 do 120 stopni, ale również na określenie idealnej temperatury do pieczenia mięs, w zależności od ich rodzaju. Rysunki zwierząt umieszczone na skali podpowiedzą Ci w jakich temperaturach najlepiej przygotowywać drób, wieprzowinę, cielęcinę, jagnięcinę oraz wołowinę. Aby dokonać prawidłowego pomiaru temperatury wystarczy, że wbijesz szpikulec – sondę w przygotowywane mięso. Czujka termiczna znajduje się między 0,5 cm, a 1 cm od początku szpikulca, dlatego warto zadbać o to, by termometr został odpowiednio wbity w przygotowywaną potrawę. Wyposaż swoją kuchnię w termometr kulinarny do pieczenia, wędzenia oraz gotowania mięs i twórz potrawy, jak najlepsi! Wymiary szpikulca/sondy: średnica: Ø 0,4 cm długość: 12,5 cm ✨ Informacje dodatkowe Marka: Browin SKU: 913019

Specyfikacja

Producent
  • Bioterm
Rodzaj
  • Termometry
Kolor
  • Czerwone

Opinie Bioterm Termometr do pieczenia mięs 0-120 stopni 100600 Frampol

Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.

Ocena ogólna
4,43 na podstawie 14 opinii
  • Zbigniew
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Termometry zdają egzamin w praktyce. Są estetyczne. A woreczki ułatwiają wyrób własnych wędlin.
  • Ewa
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Jestem zadowolona z zakupu i realizacji
    • funkcjonalność
    • wygląd
  • krzysiek
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    bardzo dobry produkt
    • jakość
    • łatwość używania
    • wytrzymałość
  • mm
    4,5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Funkcjonuje dobrze.
    • jakość
    • łatwość używania
    • wytrzymałość
  • k...2
    4,5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Polecam
    • funkcjonalność
    • jakość
    • wygląd
    • wytrzymałość