What Katie Ate. Weekend Katie Drobin

A gorgeous and unique cookbook from the award-winning Katie Quinn Davies. What Katie Ate is a feast for your eyes as well as your table; a perfect gift for those who love Tessa Kiros’ Apples for Jam or Falling Cloudberries, fans of Nigel Slater, Lorraine Pascale or Nigella, or anyone who enjoys …

od 59,49 Najbliżej: 45 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

A gorgeous and unique cookbook from the award-winning Katie Quinn Davies. What Katie Ate is a feast for your eyes as well as your table; a perfect gift for those who love Tessa Kiros’ Apples for Jam or Falling Cloudberries, fans of Nigel Slater, Lorraine Pascale or Nigella, or anyone who enjoys cookbooks and good food but wants something new. What Katie Ate started out as an award-winning food blog by renowned food photographer, designer, writer and cook Katie Quinn Davies. Dublin-born Katie’s simple and delicious recipes complemented by her truly stunning photography brought hundreds of thousands of fans from across the globe to Katie’s table, fans who continue to log on regularly to see what Katie will eat next and be inspired by her spellbinding approach to home cooking. This debut cookbook is full of honest, doable recipes, part inspired by Katie's love for throwing a good meal for friends and family and part inspired by the diversity of the good ingredients. A cookbook like no other, What Katie Ate features over 100 simple, elegant recipes you immediately want to cook, plus ideas on how you can adapt them; stories from Katie’s foodie travels and experiences; menu suggestions to tempt and inspire – and all brought to life through her extraordinary images. Beautiful, inspirational and thoroughly delightful, What Katie Ate is a treasure to be given and enjoyed. Recipes Include: Sizzling Prawns Caramelised Onion and Goats Cheese Tartlets with Balsamic Syrup Creamy Macaroni Bake with Salami and Chilli Beef and Guinness Pie Katie’s Fish Pie with Crunchy Bacon and Leek Topping Pulled Pork Sandwiches with Apple Cider Slaw Pumpkin Ravioli with Brown Butter Sauce and Roasted Pecans Mini Raspberry and Chocolate Meringue Kisses Vanilla Bean Ice Cream with Salted Butterscotch Sauce and Honey Roasted Almond Brittle

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Autor
  • Katie Quinn Davies
Wybrane wydawnictwa
  • Buchmann
Okładka
  • Miękka
Format
  • 210 x 250
Rok wydania
  • 2015
Ilość stron
  • 312
Język oryginału
  • Angielski
Tematyka
  • Sławni kucharze: Nigella Lawson
ISBN
  • 9788328012967

Opinie What Katie Ate. Weekend Katie Drobin

Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.

Ocena ogólna
4 na podstawie 3 opinie
  • j...4
    4
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Ładna, nieczytelne opisy, zdjecia i wydanie piękne.
  • Agata
    3
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Dużo zdjęć, przepisy w miarę okej
  • Użytkownik Ceneo
    5
    Cudownie wydana książka z obłędnymi przepisami i zdjęciami, które chciałoby się aż zjeść. Katie w drugiej odsłonie nie zawiodła! Polecam wszystkim fanom gotowania.
    • jakość wydania
    • zdjęcia