Sprytne gotowanie Szymona Czerwińskiego Dobrzyń nad Wisłą

Szymon Czerwiński w swoich przepisach umiejętnie łączy tradycję z nowoczesnością. W tej książce każdy znajdzie coś dla siebie - są tu dania, które pamiętamy z rodzinnego domu, lecz także nowe, modne przepisy z calego świata. Gotowanie ułatwiają sprytne rady Szymona dzięki którym poznacie sprawdzone …

od 14 Najbliżej: 26 km

Liczba ofert: 1

Oferta sklepu

Opis

Szymon Czerwiński w swoich przepisach umiejętnie łączy tradycję z nowoczesnością. W tej książce każdy znajdzie coś dla siebie - są tu dania, które pamiętamy z rodzinnego domu, lecz także nowe, modne przepisy z calego świata. Gotowanie ułatwiają sprytne rady Szymona dzięki którym poznacie sprawdzone kuchenne triki. Szymon Czerwiński, finalista V edycji programu Master Chef, przedstawia swoje autorskie wersje przepisów dań na różne okazje. Podstawowe założenie jego kuchni to: Powszechna dostępność składników (oferta sieciowych dyskontów). Prostota wykonania dań, bez wyszukanych technik czy umiejętności, lub sprzętu. Możliwość korzystania z półproduktów lub tzw. "gotowców". Szybkość wykonania potraw. Funkcjonalność i użyteczność prezentowanych przepisów - aspekt ekonomiczny, wykorzystanie pozostałości. Porady i ciekawostki w rodzaju tip & tricks. Swobodny i naturalny sposób prezentacji potraw. W książce zaprezentowanych jest ok. 100 przepisów, które są podzielone na 3 główne sekcje: Sprytne dania codzienne, Sprytne slow - dania na różne okazje - weekend, proszone przyjęcie impreza, Twoje sprytne wielkie WOW!

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Autor
  • Szymon Czerwiński
Wybrane wydawnictwa
  • Harde
Okładka
  • Miękka
Format
  • 16,3x22 cm
Rok wydania
  • 2019
Ilość stron
  • 228
ISBN
  • 9788366252592

Opinie Sprytne gotowanie Szymona Czerwińskiego Dobrzyń nad Wisłą

Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.

Ocena ogólna
2 na podstawie 1 opinia
  • Klient
    2
    Trudno mi polecić książkę w której większość zdjęć to stokowe zdjęcia z netu kompletnie nie mające nic wspólnego z przepisem który obrazują. Na plus sprytne porady zawarte przy przepisach, niewygórowana cena i kilka ciekawych przepisów.