Zdjęcie Diamant Cukier żelujący 3:1 500g - Dobra

Diamant Cukier żelujący 3:1 500g Dobra

Diamant Cukier Żelujący 3:1 500g Cukier Żelujący 3:1 jest idealny do przygotowywania przetworów owocowych w proporcjach 500 g cukru na 1,5 kg owoców. Dzięki zawartości pektyn zapewnia szybką i łatwą żelację, a konfitury zachowują intensywny owocowy smak. Dlaczego warto wybrać Diamant Cukier …

Ostatnia znana cena: 7,99 zł Najbliżej: brak

Liczba ofert: 0

Opis

Diamant Cukier Żelujący 3:1 500g Cukier Żelujący 3:1 jest idealny do przygotowywania przetworów owocowych w proporcjach 500 g cukru na 1,5 kg owoców. Dzięki zawartości pektyn zapewnia szybką i łatwą żelację, a konfitury zachowują intensywny owocowy smak. Dlaczego warto wybrać Diamant Cukier Żelujący 3:1? Idealne proporcje: 500 g cukru na 1,5 kg owoców zapewniają idealną konsystencję konfitury - gęstą, ale nie twardą. Wyrazisty smak owoców: Cukier żelujący pozwala zachować pełnię naturalnego aromatu owoców, bez dominacji słodkiego smaku. Do kuchenki mikrofalowej: Cukier ten idealnie nadaje się do robienia konfitur w kuchence mikrofalowej. Idealny do różnych owoców: Nadaje się do konfitur z wszystkich rodzajów owoców, nawet tych bardzo słodkich i mrożonych. Naturalny smak: Cukier nie wpływa na naturalny smak i aromat owoców, co pozwala na uzyskanie wyjątkowo pysznych konfitur i dżemów. Składniki: Cukier, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, olej roślinny całkowicie utwardzony (palmowy), substancja konserwująca: sorbinian potasu. KONFITURA MALINOWO-MIGDAŁOWA Składniki: 1,5 kg malin, 100 g płatków migdałów, 500 kg Cukier Żelujący DIAMANT 3:1, Jak to zrobić: Maliny opłucz i odsącz, zasyp cukrem żelującym. Odstaw na 3 godziny. Płatki migdałów upraż na suchej patelni. Maliny doprowadź do wrzenia i gotuj przez 3 minuty. Dodaj płatki migdałów. Przełóż do słoiczków i zakręć. DŻEM PINACOLADA Składniki: 500 g ananasa (może być z puszki), 200 g Cukru Żelującego DIAMANT 3:1, 0,5 szklanki wody kokosowej, 20 g wiórków kokosowych Jak to zrobić: Pokrój ananasa lub odsącz z soku, jeśli używasz ananasa z puszki. Dodaj wodę kokosową i wiórki oraz Cukier Żelujący 3:1 DIAMANT. Całość wymieszaj i rozgnieć. Następnie doprowadź do wrzenia, a potem gotuj 3 minuty, cały czas mieszając. Po ostudzeniu wlej do słoików.

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Marka
  • Pfeifer&Langen
Rodzaj
  • Cukier
Waga (g)
  • 500
Liczba sztuk w opakowaniu
  • 1
Cechy
  • Nie zawiera laktozy

Opinie Diamant Cukier żelujący 3:1 500g

Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.

Ocena ogólna
5 na podstawie 11 opinii
  • Dagmara
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    ponieważ produkt ten niedostępny jest w ogólnej sprzedaży, korzystam bezpośrednio ze sklepu firmowego, bo tu jest zawsze!
  • Domel 13
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Bardzo smaczne przetwory ktore dlugo pozostaja swierzei dobrze sie je przechowują
  • heniek
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    sprawdzony i zaakceptowany przez rodzinę
  • Użytkownik Ceneo
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    spełnia wszystkie oczekiwania
    • aromat
    • jakość
    • smak
  • b...o
    5
    Opinia została napisana przez użytkownika, który kupił produkt.
    Dobry produkt
    • aromat
    • jakość
    • smak