Igła do szpikowania mięs 19 cm stal Weis Dobczyce

Igła do szpikowania mięs 19 cm stal Weis Kod produktu: WE-15239 Igła do szpikowania mięsa marki Weis wykonana została w całości z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Idealne narzędzie do nadania soczystości chudemu mięsu podczas pieczenia. Paski słoniny, boczku, warzyw lub czosnku należy włożyć do …

od 43 Najbliżej: 19 km

Liczba ofert: 2

Oferta sklepu

Opis

Igła do szpikowania mięs 19 cm stal Weis Kod produktu: WE-15239 Igła do szpikowania mięsa marki Weis wykonana została w całości z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Idealne narzędzie do nadania soczystości chudemu mięsu podczas pieczenia. Paski słoniny, boczku, warzyw lub czosnku należy włożyć do ząbkowanego końca igły i przeciągnąć ją przez mięso. Uwaga - mięso nadziewamy zawsze wzdłuż włókien. Dodatkowe informacje długość igły 19 cm igła w całości wykonana ze stali

Specyfikacja

Podstawowe informacje

Kolor
  • Srebrne
Materiał
  • Stal nierdzewna
Producent
  • Weis
Długość
  • 19cm
Kształt
  • Prostokątny